ts.marko 26 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ima vlasnika pomenutog motora, ali ne bi bilo lose da iznesu svoja iskustva vezana za taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan cudim se da se do sada niko nije javio ali nikad nije kasno zato moje skromno iskustvo (1600 km) na ovom motoru za sada je sledece: XV 750, 1993 Iznenadjujuce upravljiv motor za svoju tezinu i klasu skoro dve decenije proizvodnje dokazuju kvalitet po starim normama da traje iako je vazdusno hladjenje gde su misljenja podeljena ja mu dajem prednost . Mogao bi biti duzi par cm ili cak par desetina sto visljim vozacima daje utisak da je mali motor ali po visini i sirini to nije kao i sto se taj osecaj gubi ako mu se promeni volan ili produze komande ! Potrosnja 4,5 l na 80km/h ali u gradu ode 6 l ! Jak ali malo tromiji, vibracije ne postoje sem osecaja kardanskog prenosa ! Saputnik se gotovo ne oseti ! Malo su mu mekse prednje vile a kod sica mi se ne svidja jer vozac klize prema napred , nije sedlast prema nazad pa da upadnes u sediste kao sto bi bar ja voleo da jeste !!! Karakteristican Yamahin menjac glasan kao i kod harlija nekome se to svidja ali meni ne ali sa tim mogu ziveti !!!! Toliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...