Arakis 5966 Napisano Februar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Scubinoj Laboratoriji primetimo ispod rezervoara TDM-a dve žice koje vise ispod rezervoara i očigledno su sečicama presečene? Nije nam bilo teško da izvadimo rezervoar napolje, istočimo gorivo i odšrafimo mali poklopac sa donje strane rezervoara. Na poklopcu su zelena žica koja ide unutra i crna koja je spojena na masu. Unutra imamo šta da vidimo: kompletan sklop za pokazivač nivoa goriva sa odsečenom žicom na koju dalje ide plovak. Očigledno u nekim modelima TDM-a ugrađuju na instrument tablu i pokazivač nivoa goriva a negde ne . Da li možda neko ima taj kompletan merač sa plovkom, verujem da na osnovu slike bih mogao da napravim drugi plovak i dovedem sve u funkciju...sa nekim digitalnim pokazivačem nivoa goriva na instrument tabli. Evo slika, na drugoj je označena presečena mesingana žica od plovka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan verujem da na osnovu slike bih mogao da napravim drugi plovak i dovedem sve u funkciju...sa nekim digitalnim pokazivačem nivoa goriva na instrument tabli. ako je slika resenje, evo jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije isti merac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan isti kao ovaj drugi http://cgi.ebay.de/TDM-850-Bj-02-Kraftstoffstandgeber-7060_W0QQitemZ150331347159QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item23007250d7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam u emanuelu crtež, ali ne znam da li je sličan originalu...tražimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam isti problem,neki "majstor" kod koga je predhodno bio motor je taj merac izvadio i "opravio" ga za citav zivot citaj (sve pokidao) rasturio ga i posle nije znao da ga sastavi i bacio je sve pa mi sad treba drugi za kawu gpz 600r ako ko ima nek se javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...