gasa 3 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja nalepnica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ih stampati u dve velicine..jedna slicna staroj i jedna tura VECIH za one koji imaju gde to da zalepe? Mozda bi neko pre na zadnju shoferku zalepio nego na metalik farbu ? Rade oni i nalepnice za staklo, mislim na one koje se lepe sa unutrašnje strane, mogu da pitam koliko bi to bilo... Mislim da su po tome i najpoznatiji, pošto su oni štampali za neku firmu po narudžbini one trougliće sa bebom i piše "Beba u automobilu" ili tako nešto... Što se tiče teksta, da jeste, neko je to već uradio, mi nismo najpametniji (ili jesmo?), ali pored toga što smo sa različitog govornog područja, razlikuju nam se jezici dosta, baš ono - ako se u rečenici na EN izbaci "I" onda se gubi smisao i sl. - različitog smo i mentaliteta... Gledajući one nalepnice sa prve strane, uvideo sam da kada se prevede (i to nikako bukvalno) sve su zapovedne, "pogledaj dvaput", "obrati pažnju", "pogledaj pre prestrojavanja", to su sve upozorenja vozaču da radi ono što bi inače trebalo, ono čemu ga uče u auto školi - i baš one mogu da izazovu kontra efekat - "Pa nisam retardiran, naravno da ću da pogledam"l. Ali ako napišemo konkretno "Ja pazim na motocikliste" ili "Molimo pazite na motocikliste" ili nešto sl. onda ima potpuno drugi oblik. Inače treća po redu nalepnica sa prve strane kaže "I BRAKE FOR BIKER" - nešto kao "Ja kočim zbog motocikliste" - odnosno "ja pazim na motocikliste" - pošto bukvalan prevod i nema pravog smilsa... Možemo da hvatamo i na sažaljenje, ono kao "Bikeri su blago do potpuno retardirani, pazimo na njih" ili tako nešto... ;D Ili "Oni voze pijani" i slika nekog čopera ili R-a na zadnjem... To je već zastrašivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak MOLIMO PAZITE NA MOTOCIKLISTE! Sa trouglom, moze i na auto i motorin i kacigu.. ;D Da ne komplikujemo ni sa dve dimenzije..Bar zasad.. Ostaje jos unutrasnjost trougla dajte jos neke ideje..Prvi je malo preveliki drugi premali..Nesto izmedju i gotovo.. Idem do kuma da ga smorim..ocas ce on to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Čito sad post o onoj temi sa Sat slikom. Čovek izneo skorašnje iskustvo iz Austrije preneražen kulturom i ophođenjem u saobraćaju. Poruke koje dolaze sa nalepnica pravljenih za takva kulturološka područja su ipak za normalniji svet u tom segmentu. Ljudi tamo bivaju poslušni ako je to u opštem dobru i još ako je naučeno i nemaju problem opiranju naredbenim zapovednim porukama ko mi i čak će biti postiđeni ako ih neko podseti na svoju obavezu da budu obazrivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Uvek može da bude bolje, to bar nije nikakva mudrolija kod nas. Al da se vratimo korisnoj temi. Pogano_ce, pošto ti ide kreiranje natpisa, ajd da te zamolim, MOLIM NAPRAVI nešto na temu što ja predložih, nemam predstavu kako bi izgledalo, i dodaj grafiku oborenog motora. Ja ne znam da radim te animacije pa zato molim tebe. Nije problem, napravicemo nesto, ali necu moci danas, radim po 24 sata, pa 12 pauza, tek sam sutra slobodan... Posalji mi pp detaljno to sto si zamislio... Po mogucstvu ako mozes i nacrtaj rukom na papiru ili tako nesto, da bolje ukapiram! ;D Znam da nemas predstavu kako bi to izgledalo, ali probar bar da zamislis pa da me uputis, bice mi lakse... Ostaje jos unutrasnjost trougla dajte jos neke ideje..Prvi je malo preveliki drugi premali..Nesto izmedju i gotovo.. Idem do kuma da ga smorim..ocas ce on to Kad govoris o velicini da li mislis na motor ili si nevaljao? Ako mislis na motor: prvi je stavljen kao primer da motor ne mora striktno da bude u truglu...a i bolje se vidi, zar ne? A drugi je nabijen u trougao i zato je mali... Ne moze da bude veci nego sto jeste, a da stane u trougao. Mogu i ovaj veci da smanjim i da nabudzim unutar trougla, ali sta sam onda uradio? Nista se ne vidi... -Da li je neko razmisljao o znaku stop umesto trougla? Ima vise mesta za motoric... ugac, puno hvala, pogledacu cim stignem (`lebe mekani, treba te zaraditi)... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pogano_ce, ma polako bez žurbe. Odlična ti ideja za stop pogotovu na motoru. Kad se ugleda, refleksno se reaguje. Ajd ovako, zbog nužno male veličine nalepnice ne može puno da stane i da bude jasno čitljivo. Šta znam, meteš znak stop, molimo pazite pa sliku oborenog ili bočno nakrivljenog motora. Koliko vidim ove kreacije na žutoj podlozi su lepo vidljive, tako nekako. Probaš par varijanti da usaglasimo dizajn, pa smislimo neku parolu. Ofira me Vlajko da sam najstariji al to nit je razlog nit ga još uvek zlo-upotrebljavam za argument. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pogano_ce, ma polako bez žurbe. Odlična ti ideja za stop pogotovu na motoru. Kad se ugleda, refleksno se reaguje. Ajd ovako, zbog nužno male veličine nalepnice ne može puno da stane i da bude jasno čitljivo. Šta znam, meteš znak stop, molimo pazite pa sliku oborenog ili bočno nakrivljenog motora. Koliko vidim ove kreacije na žutoj podlozi su lepo vidljive, tako nekako. Probaš par varijanti da usaglasimo dizajn, pa smislimo neku parolu. Ofira me Vlajko da sam najstariji al to nit je razlog nit ga još uvek zlo-upotrebljavam za argument. Ja sam mislio istu ovakvu foru, samo umesto jednakokrakog, znak STOP, a u njemu mali harli sa pomenute slike... ;D Ali moze, probacemo i tvoj dizajn... Ako neko moze neka proba da realizuje Djuntinu ideju, ako ne, sutra cu ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče znaka, najveći je na onom baneru, jer je iskošen po horizontali, ali u minus Z ose, pa se dobija taj efekat kao da je mnogo veći valjda sam uspeo daobjasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ugnjavih kuma..samo 5 minuta A pritom ne vozi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ta zuta, da je nazovemo puna zuta i crvena se na nekoj daljini utapaju u jednu boju mnogo je bolja ona BOLESNO ZUTA, neki bi rekli flurescentna boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja nalepnica ;D Meni nije jasno zashto niko nije iseko taj beli okvir oko tog crnog prstena. Ta bela je zamishljena kao otpadak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan edit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan a da za znak motora uzmete kao ono na znakovima saobraćajnim .. stizlizovano dva kruga i čikica itd... nekako bi se bolje uklopilo samo menjajte ovu žutu u neku mnogo svetliju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče znaka, najveći je na onom baneru, jer je iskošen po horizontali, ali u minus Z ose, pa se dobija taj efekat kao da je mnogo veći valjda sam uspeo daobjasnim Uspeo si, JA te razumem... Evo je i moja nalepnica ;D Meni nije jasno zashto niko nije iseko taj beli okvir oko tog crnog prstena. Ta bela je zamishljena kao otpadak. ;D E tebe ne razumem. ;D Koji prsten? ;D Koje belo? Gde belo? ;D Evo ugnjavih kuma..samo 5 minuta A pritom ne vozi motor ;D Iskreno, meni je ona koju je ugac osmislio pokopala ovu kumovu... Mislim, ideja je originalnija... Mada su ovi tragovi od guma originalni, mogli bi i to da iskoristimo u nekoj od narednih restilizacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da spojimo stolove onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da spojimo stolove onda Kakve stolove? Ja vas nista ne razumem! ;D Mora da mi je opasno pala konc`ntracija... [move]Molim vas da veceras koristite kratke reci i da ne pricate metaforicki... [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Citirao sam prvi post na strani. Tu je slika nalepnice iz prvog kruga shtampanja. Mislim da ti je sada jasnije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Citirao sam prvi post na strani. Tu je slika nalepnice iz prvog kruga shtampanja. Mislim da ti je sada jasnije. ;D Sad i tebe razumem, jos i vlajka da razumem i razumemo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko će nas nerazumne i nerazumljive da urazumi a da pri tom ne napravi nesporazum... Vlajko reci kumu da ima dosta protsora koji nije iskorišćen i ima senke, to nam ne treba, jer se u sito štampi neće ni videti EDIT: ugac očekujemo od tebe kada budeš imao vremena još neki rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su neki jutarnji radovi i njihove varijacije: Kad stignem pokusacu nesto novo... sa STOP-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu ova zadnja mi je bas onako...extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Sinule su mi neke nove ideje! Ali to posle, sad idem malo da jurim sojke (spavanje cu preskociti)... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da imamo bar deset resenja i ponuda pa da biramo... Ovako, daj sta das..A za stolove cu ti objasniti... LM znak stop je opet zapovedan, bolji je trougao..upozorenje.. E sad kad bi se moglo izvesti da on pada u znaku..a da opet i baba vidi... I cini mi se da smo se oko teksta dogovorili: MOLiMO PAZITE NA MOTOCIKLISTE! Na motore pazi Ganci..da mu ne ukradu A juce mi bilo bezveze da sam prckam po fotoshopu, pa odoh da cisto nesto stavim..U jednom momentu je motor u trouglu malo izlazio napolje..sto retoricki znaci da malo izlazimo iz propisa Ideje na Sunce, imamo fore do ponedeljka Nije bitno kog..a ja odo popodne na Kepijadu do ponedeljka...pa cu samo da Vas posmatram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti ide Pogani. Samo napred! Ja odo u Kotlinu pa mozhda mogu da uskochim da pomognem negde oko utorka. Valjda cu da se otreznim do tad. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ugac - vidimo se tamo ej ti pogani, ovo je do 00 - najviše mi se sviđa prva, i poslednja, ali prva ima previše boja, a i nije to fancy za sito štampu, a na poslednjoj samo jedna zamerka - ovo presijavanje u trouglu, ako može bez njega, pošto nisam siguran kako će to ispasti na štampi... treba imati u vidu da se radi "old school" tehnikom (zato i jeste mala cena), pa nema baš puno mogućnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...