Mare70a 1399 Napisano Februar 24, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi membrane i jos neki delovi iz karburatora. Dogovorio sam sa majstorem i ovih dana treba da ih otvori.Treba mi neko preko koga mogu da porucim te delove kad dobijem spisak. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Mooozda mogu da ti se raspitam za neke polovne delove-ako ti odgovara . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se vec raspitivao i ne mozes da nadjes,ili to onako preventivno? Ja bih mogao da ti posaljem postom (iz Italije),ako ne uspes tu da nadjes sta ti treba! Za eventualne dogovore,javi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 25, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne polovno,samo novo. Hvala na pomoci,meni treba neko koga mogu da pozovem kad nesto treba i da taj neko moze da nabavi to sto treba.Neko ko nabavlja delove neka ostavi broj. Hvala Pronto,pisem ti na P.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...