g-tec 9 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel zna neko neki dobar servis u NS-u, potrebno je samo stelovanje ventila na XT660R-u(hocu da odradim sada da ga priprmim za sezonu). Znam ja par servisa ali sam cepidlaka i volim kad mi se vrati motor kakav je bio i volim da gledam dok se radi jer NEMAM nimalo poverenja, pogotovo u auto-mehanicare. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Štelovanje ventila kod ove mašine je krajnje jednostavno. Svako ko se malo razume u mehaniku može to da uradi. Skini servisno uputstvo sa neta i možeš to sam uraditi. Ja kod mene sam štelujem ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je jednostavno ali nemam bas sav alat, npr. nozice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na merne listiće, na najlonu 200-300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan da probamo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan denci je najbolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Druže preporučio bih ti MARVING (Vule) 063/809-7889.Stvarno korektan momak i iznad svega pedantan,uredan i tačan bez mnogo filizofiranja po korektnoj ceni i to govorim iz ličnog iskustva.Topla preporuka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...