g-tec 9 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan poliester made by Brrka, nikad je nisam stavio na motor koji je davno otisao, cena 20 evrica tel 0638680355 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_fzr 2 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci neku slicicu od ralice pzzz.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ubacicu samo da je slikam, zaturena mi je u garazi, inace fabricki oblik, nikad farbana ni montirana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_fzr 2 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si druze? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_fzr 2 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pasuje ralica za moj fejzer 600cc s2 2009? pozzzzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da pasuje, ja sam imao i S1 i S2 ali sam imao fabricku ralicu koja je negde oko 300e, razlika je samo sto sa fabrickom dobijes kit za monatazu i naravno sto je od ABS plastike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku pa da pravimo posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...