hellena 60 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 No.7 No.8 No.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja glasati za svoju posto mi se druge ne svidjaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja glasati za svoju posto mi se druge ne svidjaju ;D Ne Braco, ne možeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan I ako sam teski Cigan,svaka cast za fotku sa Grobarske tribine,moja glas znaci za grobare pa koji god da je redni br! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Chamac na reci kao da izgovara ime teme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasala za čamac, najbolje opisuje temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Dva drugara, dva sanjara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Februar 19, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Grobari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Glasala za čamac, najbolje opisuje temu STAA!!! :o :o :o ona govori a moja ne govori > :D Pa dobro govori svasta i ta sa camecem , homoseksulaci ... alhosi...narkomani...osim ako su im djevojcice u camcu dole. ;D ;D ;D a moja govori samo jedno :D mada nisam neki mes.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Bice vruc lebac - TO TI KAZEM ! Uh ovo zeludac prica a ne ja....p.s.blago onom ko izvadi taj lebac ;D br.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prica koja me ovde najvise zanima, i koju bih voleo da cujem je prica br 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan E Tip naravno samo zbog njega inace moj omiljeni model....ono pecenje je isto odlicno.......a ko su ti Grobari uopste????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan o tome ti pricam........Br.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 21, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pristrasno glasah za broj 9... ;D ;D ;D Ali, br. 8 mi je naaaaaaaaaaaajnaj! ;D Tako ja zelim da provedem leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sve su dobre, bas sve. Ja uvek dugo gledam fotke pre nego kliknem glas za neku. Napravim (za sebe) cak i finale ;D... suzim izbor na dve do tri, pa onda zagledam, okrecem, pretrazujem svaki cosak ;D ;D... Tako su mi ovaj put u finale usle 2, 5 i 7 ... sto ne umanjuje vrednost ostalih. Glasao sam za 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan panjaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D 9ka je moj favorit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan panjaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D 9ka je moj favorit Bas me cudi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku. moja je no.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku. moja je no.7 Veoma interesantnu fotku si napravio...Imala je moj glas!! S'obzirom daje napravljena u pokretu ostavlja utisak da je sam Jaguar u pokretu...samo da je boljeg kvaliteta!! Jel' mobilnim uslikana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na glasu. Stao sam iza Jaguara na semaforu,primetio sam da je u pitanju fantastican primerak,nema budzing nema tjuning,kao iz fabrike.Na zalost nisam sa sobom imao foto aparat.Jedino sto mi je preostalo je da izvadim svoj stari mobilni telefon nokia 6630.Napravio sam ovu dosadnu(snimak sa zadnje strane) fotku i pozeleo da napravim jednu u pokretu.Bez zuma nije moglo bolje od ovoga.Eto tako je nastala takmicarska. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da,stil voznje koji preferira vozac ovog lepotana me je iznenadio.Cima,sece,obilazi sa desne strane(to se i vidi na fotografiji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 27, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam popedniku! Koja je nova tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam popedniku! Hvala! Koja je nova tema? VODA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke pobedniku... Moja je pod rednim brojem 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...