stevo 58 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za poznavaoce ovog motora tipa OD 96 DO 2001 G 96g motor je imao 56,2kw 98G ije imao 58,4kw a 2001G je imao 59,9kw a masina je potpuno ista znam da ovaj noviji ima pumpu a stariji menbrane kao XTZ750 I TDM 850 3WD pa me zanima u cemu je razlika za snagu jer imaju 3 razlicite verzije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imaju pomerena kolena radilice,,,,pa samim tim i razlicitu mapu snage,i menjaci se ppo malo razlikuju i karteri i uglovi paljenja..i ventili su kod 44ke pod drugacijim uglom,u pitanju je 1stepen,i naravno bregaste su drugacije... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan imaju pomerena kolena radilice,,,,pa samim tim i razlicitu mapu snage,i menjaci se ppo malo razlikuju i karteri i uglovi paljenja..i ventili su kod 44ke pod drugacijim uglom,u pitanju je 1stepen,i naravno bregaste su drugacije... :) Koleno radilice je menjano sa prelazom na noviji model 1996-e. Koliko znam ista je ostala do 2001-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci stos je u pumpi za gorivo. jedino da ona daje vise snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imaju pomerena kolena radilice,,,,pa samim tim i razlicitu mapu snage,i menjaci se ppo malo razlikuju i karteri i uglovi paljenja..i ventili su kod 44ke pod drugacijim uglom,u pitanju je 1stepen,i naravno bregaste su drugacije... :) Koleno radilice je menjano sa prelazom na noviji model 1996-e. Koliko znam ista je ostala do 2001-e. da na to sam mislio ali nisu isti ni karburatori ,ni menjaci,i od 96 do 99 su bila drugacija kolena radilice od 99 pa nadalje jopet drugacija,kolko ja znadem :D :Da pumpa za gorivo nema veze sa tim,ajnspric da...od 99 pocinju i karburatori ili godinu ranije sa kontrolom ubrizgavanja goriva u 5toj,,tako nesto,,moram da pogledam po garazi imam 3 razlicita modela pa da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...