Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA TDM 850 SNAGA

Recommended Posts

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

pitanje za poznavaoce ovog motora tipa OD 96 DO 2001 G 96g motor je imao 56,2kw 98G ije imao 58,4kw a 2001G je imao 59,9kw a masina je potpuno ista znam da ovaj noviji ima pumpu a stariji menbrane  kao XTZ750 I TDM 850 3WD      pa me zanima u cemu je razlika za snagu jer imaju 3 razlicite verzije..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

imaju pomerena kolena radilice,,,,pa samim tim i razlicitu mapu snage,i menjaci se ppo malo razlikuju i karteri i uglovi paljenja..i ventili su kod 44ke pod drugacijim uglom,u pitanju je 1stepen,i naravno bregaste su drugacije... :) :) :)

• Zainteresovan, 981 postova

imaju pomerena kolena radilice,,,,pa samim tim i razlicitu mapu snage,i menjaci se ppo malo razlikuju i karteri i uglovi paljenja..i ventili su kod 44ke pod drugacijim uglom,u pitanju je 1stepen,i naravno bregaste su drugacije... :) :) :)

Koleno radilice je menjano sa prelazom na noviji model 1996-e.

Koliko znam ista je ostala do 2001-e.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Koleno radilice je menjano sa prelazom na noviji model 1996-e.

Koliko znam ista je ostala do 2001-e.

da na to sam mislio ali nisu isti ni karburatori ,ni menjaci,i od 96 do 99 su bila drugacija kolena radilice od 99 pa nadalje jopet drugacija,kolko ja znadem  :D :D :Da pumpa za gorivo nema veze sa tim,ajnspric da...od 99 pocinju i karburatori ili godinu ranije sa kontrolom ubrizgavanja goriva u 5toj,,tako nesto,,moram da pogledam po garazi imam 3 razlicita modela pa da vidim

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja