Tajson 2 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i vise komada odprilike po jakni mi treba velicina XL,e sad neki se sniraju tako da to nemora da bude merilo a trebaju mi i manji za burazera pozz cekam ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 22, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze XXXL jbg nema manji 50 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate veliko mi je to :-) hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 23, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sad bejah do sinise, ispostavilo se da na prsluku stvarno piše XXXL ali je XL ili je**m li ga koje veličine, ali 3X sigurno nije... evo ti fotke: p.s. on nosi XL mislim da je rekao da je zadnja cena 4000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Extra je prsluk,da sacekam jos neke ponude ako ce da se pojave svidja mi se sasvim prsluce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 25, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 0k opušteno, ja sam samo Sova pismonoša :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...