sszgo 10 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naprimer a ja sam stavio ovakve: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena rucica krakju i gde ima da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skupe su ko djavo kao i sva firmirana racing oprema gilles tulling ove prve na slici sigurno nisu ispod 300 jura titanijumske , a pazzo ove ispod su mislim oko 200 aluminijumske kod nas nisam video igde da se prodaju, sigurno ih ima u nemackoj i sl e sad ja sve kupujem preko ebaya i cekam akcije tj da neko ih daje jeftino, i uzeo sam pazzo za 80 eura da nema ebaya i ponuda na akciji, verujem nikad ih ne bih kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ka dvec ulazes sto ne ulozis u neku opremu sa funkcijom... sta podrazumevas brate sa funkcijom neko jbg voli estetske stvari,neko je to ugodjaj,neke stvari koje imaju funkciju na nasim putevima nemas gde da iskoristis a i malo ko ume tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan skupe su ko djavo kao i sva firmirana racing oprema gilles tulling ove prve na slici sigurno nisu ispod 300 jura titanijumske , a pazzo ove ispod su mislim oko 200 aluminijumske kod nas nisam video igde da se prodaju, sigurno ih ima u nemackoj i sl e sad ja sve kupujem preko ebaya i cekam akcije tj da neko ih daje jeftino, i uzeo sam pazzo za 80 eura da nema ebaya i ponuda na akciji, verujem nikad ih ne bih kupio... ja cesto idem preko ima li u luisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo bacio sam pogled na brzaka i ima ovih gilles tulling http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=60022001&anzeige=0 ali skupe su, 130 eura komad tj trebaju ti dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan videcu ako mi se svide kupicu ih,ja sam od onih koji prvo vide uzivo a kasnije kupujem ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano Februar 25, 2010 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ne ljutim se na vase komentare,meni se svidja i ako nije u punom sjaju kako vi kazete sto ljudi sto ukusa ... kupicu nove felne pa cemo ponovo polirati negde u japanu valda ce biti bolji sjaj Tvoj je motor brate,a i tvoje su pare. Jel se tebi svidja? Svidja ti se. Samo vozi! ;D ;D ;D Pooozzzzdrrrraaavvvv!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan da si bio malo strpljiviji za 10-ak dana si mogao imati ovako ispolirane. moj zadnji posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nevalja to nista,sarene se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :o BOLES trebaju mi da bi samo u slike gledao a koliko to kosta po felni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura po felni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano April 2, 2010 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura po felni. ] 'iljadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura po felni. uz duzno postovanje prema tvom radu,ali mislim da je to previse! Primera radi moj drugar radi poliranje aluminijuma i ispolirao mi je zadnju vilu ,obe dekle,rucice i fuzastere za 100 eura . . .slike cu staviti sutra u svoju temu u garazi pa pogledaj kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura po felni. uz duzno postovanje prema tvom radu,ali mislim da je to previse! Primera radi moj drugar radi poliranje aluminijuma i ispolirao mi je zadnju vilu ,obe dekle,rucice i fuzastere za 100 eura . . .slike cu staviti sutra u svoju temu u garazi pa pogledaj kako izgleda pa uzeo ti je koliko treba ;) drugarski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pa u tome i jeste fora. . .ja ne znam zasto ljudi naplacuju tolike cifre.Isto radi i niklovanje/hromiranje aluminijuma i 5x je jeftiniji od svih ovde koji rade isto. . .osudjen si da te sisaju po usima i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan okaci neke njegove radove HROMIRANOG ALUMINIJUMA. A ako je 5 x jeftiniji od nas kako je decko jos uvek ziv posto nebi imo ni za LEBA? Meni kritike ne smetaju prihvatam svaku ali od ljudi koji imaju bar malo iskustva u ovom poslu. 15 godina konstantnog posla, tako da ne brinem uopste! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan leba mu razana, grom te spalio za 150 po felni mozes da se vozas i vozas, al da ti ne sija felna ne kapiram preradu R motora , aj da je neki chopper gde se sve sija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si ne kapiram ni ja za r-ove ali mi donose delove vise od njih nego od copera i to sve vise i vise SVASTA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...