Zika Drapic 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim na ovaj forum , ja sam iz trebiinja poznajem mnogo bajkera jer imam drumsku kafanu , verujem da su mnogi vec bivali moji gosti. i sam vozim motore. kad uhvatim vremena jer zenidba se primakla. a ko zna oce li mi zena dati da vozim jos , pa da mi date neki savjet povodom toga. postavicu slike kafane i mnogih bajkera koji tu svracu pa se prepoznate mozda, a ako budete prolazili obavezno da svratite , kuca casti pivo za bajkere u podne i ponoc.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1012 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 645 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan . a ko zna oce li mi zena dati da vozim jos , pa da mi date neki savjet povodom toga. :D ...a sta mislis, da se moja odusevi kad odem negde motorom. E kad bi ih sve pitali gde bi im bio kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valdo 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i ne sekiraj se za zenu, nego je povedi sa sobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan . a ko zna oce li mi zena dati da vozim jos , pa da mi date neki savjet povodom toga. :D ...a sta mislis, da se moja odusevi kad odem negde motorom. E kad bi ih sve pitali gde bi im bio kraj... Tu nema saveta, ili imas srece, ili nemas......Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sretan je onaj cija žena ne voli motore i vožnje na njima. voziš se sam kako hoceš, gdje hoceš....ti imaš preddiskvalifikacije da si neki motor nabaviš.bice malo njurganja od žene ali ce proci a onda... dobrodošao. sa onim u podne i ponoc mogao bi bankrotirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 18, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Kako ti se zove drumska kafana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1 il nijedan 4 Napisano Februar 18, 2010 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...