RadicM 1076 Napisano Februar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imam koznu jaknu od prevrnute koze (prava koza) posto sam je celo proslo leto nosio uspeo sam da je uprljam od ulja na rukavu pa me zanima dali bi za topomoglo hemisko ciscenje ili ima neki drugi metod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti je da celu jaknu potopiš u preradjeno ulje i onda se fleka ne vidi, to ti pričam iz ličnog iskustva ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je dosta vremena prošlo od prljanja, mali su izgledi da ćeš uspeti da skineš fleku. Koža, kao prirodan materijal, je vrlo pipava za čišćenje i može da se desi ako skineš fleku da sa njom ode i boja sa te površine. Onda nećeš imati fleku od ulja ali ćeš imati fleku od hemikalija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosi moj kozni mantil na farbanje u crno i tamo mi je covek pokazao sta radi...znaci ima neke fore dubiskog ciscenja, komore za nemam pojma sta? ali pokazao mi je jakne i izgledaju kao nove ali bukvalno.......od krs jakne on ti ocisti i ofarba i bude nova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan OK, može da se proba, ali nije isto sa prevrnutom, napom, brušenom ili glatkom kožom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosi moj kozni mantil na farbanje u crno i tamo mi je covek pokazao sta radi...znaci ima neke fore dubiskog ciscenja, komore za nemam pojma sta? ali pokazao mi je jakne i izgledaju kao nove ali bukvalno.......od krs jakne on ti ocisti i ofarba i bude nova.. Takodje sam nosio koznu jaknu na farbanje i postepeno se boja skidala a ja uvek zavrsio crn kao odzacar,e sad Dzigorius da li se tebi farba skidala posle farbanja i ako moze neki kontakt gde moze odneti da se jakna ofrba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio to kod nekog lika u Odzake on zapravo prima sve jakne od etilena iz grada.......ti kad odneses na farbanje u etilen oni odnesu kod njega....meni se nije nista skidala farba, a verovatno ga mozes naci na netu........on je jedan jedini i veoma je korektan, meni je pored mantila farbao i celokupna kozna sedista iz Jaguara i extra je uradio...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...