Charuga 769 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nov nosac za sat i masku Kawasaki ZX-10R model 2006/07.... Cena 120 e. tel: 063/7555-955 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam nesto dobro skonto jel sam nosac ili isat u toj ceni ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno samo nosac..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Samo nosac....sat sam stavio da se vidi kako stoji na njemu.... Bilo bi malo previse jevtino da je i jedno i drugo......pogresno sam narucio deo netreba mi a mozda nekome i zatreba...pa neka ga u oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...