milan_tzr 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kako da stavim ventilator na hladnjaku i gde da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ti treba? TZR fabricki nema ventilator. Ako se pregreva onda sistem za gladjenje nije ispravan, ili nema vode(ima vazduha) ili je zacepljen ili je zalepio termoblok. Ako hoces bas da se sigras, na onaj maleni hladnjak bi ti pasovali neki kuleri od kompjutera, i ovako rade na 12v. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba mi za tzr, treba mi za cagivu mito... ma ne dize mi temperaturu, sve ok, ali volim da idem motorom na duze puteve pa bi da se osiguram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ti kuleri od kompa su sranje Ja sam isto na to mislio jeste on velik ali radi na malim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan 980rpm mnogo malo toliko rade oni 12cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba mi za tzr, treba mi za cagivu mito... ma ne dize mi temperaturu, sve ok, ali volim da idem motorom na duze puteve pa bi da se osiguram Pa kad ides na duzi put onda se bolje i hladi, mislim na otvoren put.......frka je ako u gradi kad je guzva od semafora do semafora se greje....ako se ne greje onda se tek nece grejati ni na duzem putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 12, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da zaista nema potrebe za ventilatorom, ali cak i da se odlucis za neku varijantu, ove obicne od racunara zaboravi. Nisu oni napravljeni za tako nesto. Mozda bi mogao da nabavis neki zaista heavy duty vent od racunara, ali bi se onda morao otvoriti za neki IBM ili nesto slicno, ali to kosta toliko da je svetog petra kajgana jefina prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da mu je trebao ventilator,fabrika bi ga stavila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da mu je trebao ventilator,fabrika bi ga stavila. Tacno. Mani se corava posla, nije ti potreban ventilator uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan epa dobro onda, hvala... ja sam planirao da stavljam kuler od kompa, ali necu :) hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...