kara kokaleros 3 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Trebao bi mjenjati ulje u viljusci jer ko zna kad je zadnji put mjenjano... pa me interesuje sta kako , jer nisam nikad to radio .... i gdje da kupim semeringe jer ulje malo curi pa da i to zamjenim.... i da ... koje ulje da sipam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5634 Napisano Februar 11, 2010 Integrisan, 13441 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da nađeš servisni priručnik. Tamo ti je sve do detalja razrađeno. Sa slikama. Piše i koje ulje da sipaš. Obavezno promeni semering. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam neki manual od mita 95 god u kojem i ne pise mnogo o viljusci a od mita 98 god ne mogu da nadjem manual... gdje ima da se kupi semering? ako neko zna u BiH ako ne onda u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro menjao na cagivi, sipao sam motul ulje za viljuske i lepo rade:-) a semeringe ja mislim da ima peca cagiva mito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5634 Napisano Februar 11, 2010 Integrisan, 13441 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dve vrste priručnika. Jedan se zove "Users Manuel" to je doslovce priručnik za korisnika. Onaj koji tebi treba je "users Manuel" ili ti priručnik za servisiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan daj godiste ....pun naziv...kubikazu...daj sve pa cu ti reci koje ulje i koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan tebi treba je "users Manuel" ili ti priručnik za servisiranje. valjda "service manual" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan daj godiste ....pun naziv...kubikazu...daj sve pa cu ti reci koje ulje i koliko Cagiva Mito 125, 1998 god ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 420 cm3 SAE 7,5W na dnu viljuske bi trebalo da ima srafce na koje se ispusta ulje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan 420 cm3 SAE 7,5W na dnu viljuske bi trebalo da ima srafce na koje se ispusta ulje.... hvala, samo da mi jos neko kaze koliko kosta otprilike i gde ima da se kupi semering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo za njih http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Semerinzi trebalo bi da imaju i ulje jer rade servisiranje viljuske, mislim da je litar oko 15e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 95 ili 98 godina,svejedno.Viljuske su iste.Nema potrebe da trzis drugi manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5634 Napisano Februar 12, 2010 Integrisan, 13441 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 95 ili 98 godina,svejedno.Viljuske su iste.Nema potrebe da trzis drugi manual Ma da ali on ima users manual a treba mu service manual. U ovom usesrs nema nikakvih detalja o servisu bilo čega @ Arnnyman Nešto sam bio izgrešio sa slovima pa kad sam popravljao iebo samu kevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Aha..mislim da imam,moracu da pogledam.Ali moze se skinuti sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi jel valja npr ovaj semering? ?? http://cgi.ebay.it/Cagiva-Mito-125-incl-USD-1992-to-2000-Fork-Seals_W0QQitemZ270529040643QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item3efcc99103 ili neki od ovih... http://shop.ebay.it/items/cagiva-mito-fork_W0QQLHQ5fAvailToZ101QQ_armZ1QQ_armmZ63QQ_ruuZhttpQ3aQ2fQ2fshopQ2eebayQ2eitQ2fitemsQ2fcagivaQ2dmitoQ2dforkQ5fW0Q51Q51Q5farrQ5A1?_rdc=1 kupio sam SYNPOWER TDL SAE 75W-90 ulje... oko 11e kosta...jel to ok ili da menjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je to ulje, to nije za viljuške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaa , fuck Ovo ulje ne valja.... pomjesao sam 7.5 sa 75w :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaa , fuck Ovo ulje ne valja.... pomjesao sam 7.5 sa 75w :o Pa nije puno, smo 10puta gušće ;D , a i to ulje je za mjenjače to ti nevalja u svakom slučaju, ima posebno ulje baš za viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan znam znam, nasao sam nego... jel vvaljaju ovi semerinzi sto sam nsao na ebay ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vjerovati ebay-u to je to, Cagiva Mito 92-00 Up Side Down semerinzi viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan a jel znate gde ja da skinem prirucnik za mito? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mmra.org.uk/marci/mito/ http://www.myxmanuals.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...