Jump to content

Moto Zajednica

SKID-PLATE za V-stroma

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

Pozdrav rodjaci!

Imam problemcic oko narucivanja skid-plate,pa rekoh da vam se obratim za pomoc. O cemu se radi? Po preporuci naseg drugara DARKA,kome se sad zahvaljujem,nasao sam sajt neke firme koja se bavi proizvodnjom skid-a za V-strom. Kako stoji na stromu najbolje govore slike DARKOVOG motora-fantastican je!! E problem je sto je firma iz grcke,i primaju narudzbine i uplate preko PayPal-a.  Ja uopste nisam iz te struke,i pojma nemam sta to konkretno znaci,ali sam obisao par kraljevackih banaka,i nazalost ni jedna ne nudi  pay-pal,i vrlo su skepticni oko takvog nacina placanja.

Ako neko ide za grcku,ili neko ima vec tu karticu,ili zna banku gde se to moze naci,ili zna neki cetvrti nacin kako doci do tog dela neka javi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Pozdrav rodjaci!

Imam problemcic oko narucivanja skid-plate,pa rekoh da vam se obratim za pomoc. O cemu se radi? Po preporuci naseg drugara DARKA,kome se sad zahvaljujem,nasao sam sajt neke firme koja se bavi proizvodnjom skid-a za V-strom. Kako stoji na stromu najbolje govore slike DARKOVOG motora-fantastican je!! E problem je sto je firma iz grcke,i primaju narudzbine i uplate preko PayPal-a.  Ja uopste nisam iz te struke,i pojma nemam sta to konkretno znaci,ali sam obisao par kraljevackih banaka,i nazalost ni jedna ne nudi  pay-pal,i vrlo su skepticni oko takvog nacina placanja.

Ako neko ide za grcku,ili neko ima vec tu karticu,ili zna banku gde se to moze naci,ili zna neki cetvrti nacin kako doci do tog dela neka javi.

pitaj grke za broj računa, instrukcije za plaćanje, pa otiđi u bilo koju banku i plati račun prema inostranstvu, iliti preko SWIFT-a. kada ljudima legnu pare na račun, verujem da će ti poslati skid plate, sem ako nisu neki varalići.. ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja