sasafilipovic 290 Napisano Mart 26, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio zadnji aluram i plastiku sa prepravljenim zadnjim sedištem od K1 za 50€. Zadnji ram je inače prepravljan na trkački pa vraćen na standardni - budževina. Ortak koji mi je prodao taj ram je pravio zadnji ram za plastike od k5 koju je kupio od Brke. Sedište je ostavio isto- od k1, i sve to izgleda odlično. Fotografije moje prepravke postaviću sutra, ali samo konstrukciju, pošto je ostatak motora na farbanju. Potrudiću se da postavim slike ortakovog motora, koji je pravio ram od običnih cevi, što mislim da je mnogo bolja a jeftinija ideja. Inače ram od K1 mora da se seče i vari da bi se postavio na SRADA, tako to po meni više nije fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu konstrukciju od srada, ako neko hoce da budzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio zadnji aluram i plastiku sa prepravljenim zadnjim sedištem od K1 za 50€. Zadnji ram je inače prepravljan na trkački pa vraćen na standardni - budževina. Ortak koji mi je prodao taj ram je pravio zadnji ram za plastike od k5 koju je kupio od Brke. Sedište je ostavio isto- od k1, i sve to izgleda odlično. Fotografije moje prepravke postaviću sutra, ali samo konstrukciju, pošto je ostatak motora na farbanju. Potrudiću se da postavim slike ortakovog motora, koji je pravio ram od običnih cevi, što mislim da je mnogo bolja a jeftinija ideja. Inače ram od K1 mora da se seče i vari da bi se postavio na SRADA, tako to po meni više nije fabrički. jel si siguran da mora da se sece....ja mislim da je ram isti samo se nakaci rep od K1, aj ako naletis na neki rep javi mi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu konstrukciju od srada, ako neko hoce da budzi. koliko para? mada meni to baas i ne odgovara posto nemam alat za te prepravke, meni najvise odgovara samo da ga zasrafim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 28, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel si siguran da mora da se sece....ja mislim da je ram isti samo se nakaci rep od K1, aj ako naletis na neki rep javi mi...... Mora da se seče i vari. Evo ti uputstvo za konverziju: http://homepage.ntlworld.com/david.nix/srad-k-series-tail-swap.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...