toni46 0 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan gdje se mogu naci polovne ili nove maske za streetfiehtera one male sa dva okrugla mala svjetla i kolika im je cijena kupio bi!!!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam u Balosavi video takvu masku,imala je dva sociva i neki mali carbonlook vetrobran :roll: Mislim da je cena bila 40e :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio kod Ride Red-a sa foruma, maska je super... Ovako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Mart 2, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio kod Ride Red-a sa foruma' date=' maska je super...Ovako izgleda koliko kosta ta maska ja takvu trazim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...