sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme gledam turing čizme za razumnu cenu. Izbegao bih porudžbinu jer mislim da obuću ipak treba probati. Voleo bih da budu vodonepropusne i za proleće-jesen, moram proiznati da leti ipak vozim u patikama. Izbor se svodi na 2 modela: Modeka Monca u 3t Racingu u Balosavi i Blytz BOTK4BK K4 Long u Pegazu u Novom Sadu. Mišljenje i saveti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 8, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njih kupio RST Vortex WP i jesu vodonepropusne. Ipak, posle dva izuvanja mi se iz desne cizme izvukla unutrasnja postava, da je tako nazovem. Na levoj cizmi je normalno zalepljena za dno. Kapiram da su u rangu po kvalitetu sa tim Blitz modelom. Znaci, za 80ak evra se dobija neka niza-srednja klasa otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka,Modeka Monca u 3t Racingu u Balosavi , gledao sam ih i nameravam da ih uzmem samo cekam 47 broj. ;)Nisam uporedjivao ta dva modela osim na slici u katalogu, ali cini mi se da su modekine bolje, bar po onome sto sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u medjuvremenu u Novom Sadu i gledao Blytz čizme. Moram priznati da se nisam primio, možda ja mnogo tražim za te pare. Sad tražim način da dobacim do Balosave, pa da probam i Modeka. I meni Modeka izgleda kvalitetnije uradjeno na slici, ali dok ne vidim... Nosim standardni broj, 43, pa ne očekujem probleme sa veličinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shto se novog sada tiche ja sam kupio na prvom popustu pred kraj 2009 race model i evo vozim ih 3 meseca , u principu od -2 do +16 su za sada probane i ja sam prezadovoljan , iako napominjem nije preterano topla , tj ja ih nosim na letnje charape ... ali shto se udobnosti , funkcije i svega ostalog tiche a bogami i izgleda super su ... a za te pare nema ... jedino shto nisu pretpostavljam za kishu neku sumanutu zbog rasfeshlusa itd ali opet to je race chizma ... tako da za Blytz svaka pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 24, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj zet je nedavno kupio te Blytz cizme i meni deluju sasvim dobro. Probao ih i meni su bas udobne. Ne bih da ulazim u pitanje cene posto ne znam kako se cene krecu a i nije moj izbor cizama pa ni nemam cime da uporedjujem. Samo eto, seluju mi dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme gledam turing čizme za razumnu cenu. Izbegao bih porudžbinu jer mislim da obuću ipak treba probati. Voleo bih da budu vodonepropusne i za proleće-jesen, moram proiznati da leti ipak vozim u patikama. Izbor se svodi na 2 modela: Modeka Monca u 3t Racingu u Balosavi i Blytz BOTK4BK K4 Long u Pegazu u Novom Sadu. Mišljenje i saveti? I ja sam, pa sam onda ukrasio levi clanak oziljkom do kraja zivota :'( Onda kupim poluduboke dainese patike, pa ukrasim i desni clanak istom sarom :'( Sad vozim u patikama samo do posla i nazad :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 24, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme gledam turing čizme za razumnu cenu. Izbegao bih porudžbinu jer mislim da obuću ipak treba probati. Voleo bih da budu vodonepropusne i za proleće-jesen, moram proiznati da leti ipak vozim u patikama. Izbor se svodi na 2 modela: Modeka Monca u 3t Racingu u Balosavi i Blytz BOTK4BK K4 Long u Pegazu u Novom Sadu. Mišljenje i saveti? I ja sam, pa sam onda ukrasio levi clanak oziljkom do kraja zivota :'( Onda kupim poluduboke dainese patike, pa ukrasim i desni clanak istom sarom :'( Sad vozim u patikama samo do posla i nazad :-[ I nadaš se da nećeš i treći put da ukrasiš članak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njih kupio RST Vortex WP i jesu vodonepropusne. Ipak, posle dva izuvanja mi se iz desne cizme izvukla unutrasnja postava, da je tako nazovem. Na levoj cizmi je normalno zalepljena za dno. Kapiram da su u rangu po kvalitetu sa tim Blitz modelom. Znaci, za 80ak evra se dobija neka niza-srednja klasa otprilike. Imam iste čizme i ista stvar mi se desila upravo sa desnom čizmom. To im je verovatno fabrička greška. Inače ovako te čizme su sasvim Ok za pare koje su plaćene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A šta kažeš na ove?Ja ih imam i super su,lagane i ojačane oko zgloba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Inače sad su na popustu u Louisu,sa 130e na 80e.Super cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 25, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njih kupio RST Vortex WP i jesu vodonepropusne. Ipak, posle dva izuvanja mi se iz desne cizme izvukla unutrasnja postava, da je tako nazovem. Na levoj cizmi je normalno zalepljena za dno. Kapiram da su u rangu po kvalitetu sa tim Blitz modelom. Znaci, za 80ak evra se dobija neka niza-srednja klasa otprilike. Imam iste čizme i ista stvar mi se desila upravo sa desnom čizmom. To im je verovatno fabrička greška. Inače ovako te čizme su sasvim Ok za pare koje su plaćene. Obojica da dođete na prvi servis za čizme A sad bez zezanja, do sada nisam čuo da je neko imao problem sa njima ali ćemo rado da pogledamo i da damo da se srede o našem trošku. To važi za svu našu opremu koju uvozimo. Nemojte čekati da prođe nekoliko meseci već nam se javite čim primetite neki problem da ga saniramo u startu ako postoji potreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Februar 25, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne smeta što na peti piše DUCATI, imaš sasvim pristojne PUMA moto čizme za manje od 7.000 din. Prodavnica N Sport u Beogradu, na Bulevaru, u visini crkve Svetog Marka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan @sanja video sam i ja to juče u Louisu, cena je stvarno super. Opet ostaje pitanje probe zbog veličine, jedino da čekam vožnju do Beča pa na licu mesta. Nisam video koliko traje popust. @sasha odoh danas da ih vidim, Ducati je dobra firma taman za pete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan @sanja video sam i ja to juče u Louisu, cena je stvarno super. Opet ostaje pitanje probe zbog veličine, jedino da čekam vožnju do Beča pa na licu mesta. Nisam video koliko traje popust. @sasha odoh danas da ih vidim, Ducati je dobra firma taman za pete ;D Ma samo lepo izmeri nogu i poruči.Normalno da prednost imaju stvari koje možeš da probaš ali ja sam skoro sve stvari poručivala i sve su mi taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A šta kažeš na ove?Ja ih imam i super su,lagane i ojačane oko zgloba. Stigle danas preko Sekule i u pravu si: za te pare teško da ima bolje. Bila si u pravu i za veličinu, uzeo svoj broj, malo su uske, ali ja imam užu nogu tako da su taman. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A šta kažeš na ove?Ja ih imam i super su,lagane i ojačane oko zgloba. Stigle danas preko Sekule i u pravu si: za te pare teško da ima bolje. Bila si u pravu i za veličinu, uzeo svoj broj, malo su uske, ali ja imam užu nogu tako da su taman. :) Super,baš mi je drago da si ih kupio i da su ti taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Balosavi Modeka Zolder čizme. Touring-sport im je namena. Cena je 90 evra. Ako ih ko ima neka napiše svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...