R.I.P. 39 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeće stvari na prodaju: - Rukavice vel. XXL, nove nekorišćene, cena 40 E - pojas Probiker vel. M, kao nov, nošen dvaput cena 15 e - Kaciga Nitro racing vel. S, nošena nekoliko puta, malo izgreban vizir cena 60 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kažem da roba može da se pošalje pouzećem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan kolika je duzina tog pojasa mene interesuje ? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ovo što sam video piše 75-100. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...