RAZZOR 4 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Trazim alu fuzere koje bi stavio na emzu http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/motocikli/oglas-609211/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja meni stavio pozadi od japanca nekog... imao par kom viska.... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prebaciću ovu temu u Kupujem - prodajem jer tu pripada, neka je ovako dok ne dođem do vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Znam vujo da sam sjeb'o stvar al namjerno sam ju tutnio tu na prvu stranu mz sveta jer mi je u jednu ruku hitno i bitno da sto prije nabavim. al ako se niko ne javi nakon nekih tjedan dana slobodno ju sutni u kupujem prodajem. a do tada te molim da ostane di je. Ispricavam se na ovome sto sam napravio al moro sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka, nije hitno... Nego stavi ti taj oglas i u male oglase, tu ima trgovaca koliko hoćeš, napašće te već neko sa ponudom. Nije to lako naći, treba juriti na sve strane. Ako Razzor ne nađe, da li bi neko umeo da napravi najpribližnije modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ko, ko zna da radi na strugu,pa uraditi navoje na metalnom nosacu fuzastera,urezati navoje u alu fuzastere,i to je to,to se klize...nezgodno,oni gumeni su jos i najbolji :-\UH,nisam video onaj oglas..jbg,cilindar kocioni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...