Rubber Duck 13 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da postoje tockovi sa zbicama za nase kineze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na nekom sajtu domace firme, ali ne mogu nikako da se setim kako se zove. Prodaju isto neke kineze, i delove za skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li uspeo da se setis gde si vide sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nesto na D, nisam siguran, prodaju onog Phoenix-a, mini kopiju CBR-a, pogledaj na moto-berzi banere, mozda postoji tamo (mislim da je bio nekad). Nisam se setio, ali mozda se neko drugi seti, nakon ovog opisa. Mozda da krenes pretragu sa Phoenix, pa redom, ako nista drugo u slucaju da je negde spomenuto ime prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zovi sprint u NS-u imaju tj imali , ako nema naruchice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala zvacu ali da li slucajno znas od kog je to modela jer ja nisam video ni na jednom sprintu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kako nisi vido a apollo rx250 i onaj kros isto znachi 17 i 18 cola ima sigurno isto pogledaj Kinroad servis Taske Mob. 063/858-66-22 to je za 18" sa kiroada 200 , e ima i od 50ccm al mislim da je tamo 19tica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-berza.com/ponuda.php?id=51282&trazi=1&ur=1&model=0&m=Sprint-Pulser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Davno bilo u jednoj mojoj temi, trebalo bi da je to to http://www.lineamoto.co.rs/dodatna_oprema/tockovi_spic_felne.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...