priest77 26 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije bas duga ekspozicija, ali lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11683 Napisano Februar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Petrovaradin 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 14, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexaBGD svidja mi se svetlo,lepo izgleda. Samo bih ja definitivno malo ispravio fotku Evo jedne malo drugacije nocne DSC_0119 by Vule07, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, meni bash fora shto je nakrivljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pricas za tvoju fotku ili od AlexaBGD? Ova tvoja je skroz ok, mozda je maaaalcice u desno ali tu doprinosi i blaga distorzija posto deluje da je ovo neki siri objektiv bio... A ova od AlexaBGD mi nekako deluje kao da "bezi" malo unazad, cini mi se da bi mnogo monumentalnije izgledala da je ispravljena perspektiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pricas za tvoju fotku ili od AlexaBGD? Ova tvoja je skroz ok, mozda je maaaalcice u desno ali tu doprinosi i blaga distorzija posto deluje da je ovo neki siri objektiv bio... A ova od AlexaBGD mi nekako deluje kao da "bezi" malo unazad, cini mi se da bi mnogo monumentalnije izgledala da je ispravljena perspektiva. kazhem za Alexovu, daje mi taj neki shmek, mozhda nije fotografski pravilno al svidja mi se. hvala moja je slikana sa prime manualcem 50mm 1.7, ako mislish na zakrivljenost ulice to je do majchice srbije ne do objektiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, uzas Jos mi perspektiva ne deluje previse siroko ali kao- distorzija na krajevima Btw pretpostavljam da je Pentax 50ica u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, uzas Jos mi perspektiva ne deluje previse siroko ali kao- distorzija na krajevima Btw pretpostavljam da je Pentax 50ica u pitanju? predpostavljam da jeste, auto chinon je oznaka. josh nisam pohvatao sve oznake i proizvodjache. dobra stvarchica. sa ovim sam se igrao sinoch, e to je brutalno moram si nabaviti jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, to je druga prica- to je M42, mislio sam da je Pentax posto je to najpoznatije MF staklo 50mm f1.7... Prvo sam mislio da je Sony/Minolta ali sam onda video da si rekao mf a ne af. Ovo sto si sad okacio je druga prica, f1.2 je... mada je ne volim 50mm nesto posebno, pre bih recimo 85mm f1.2 ili 35,24... Evo da ne bude da je kompletan post off: IMG_2268 by Vule07, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11683 Napisano Maj 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Namerno je nakrivljena, ali ne da bi bila eventualno zanimljvija fotka nego je duvao jak vetar te večeri i neke grane su me lupale po lobanji pa sam se iskrivio kao znak pitanja da bih ga uslikao. Da nije bilo ukrivo ne bi se video deo krova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11683 Napisano Jun 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš noćni snimak, izlazak sunca slikan na brzinu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa Avale ka Kosmaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 11, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jul 21, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan jedan nocni snimak 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 21, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jedan nocni snimak chime si fotkao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jul 22, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan jedan nocni snimak chime si fotkao? Slikao sa nikon d3100. i kit objektiv 18-55...samo sto je slikano kroy okular mog teleskopa. iz ruke slikano pa je tesko bilo ubosti fokus jer mora manualno da se fokusira a sva ta sociva u teleskopu kvare sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Januar 29, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna slika meseca. malo bolji uslovi za slikanje nego prosli put 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Februar 7, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Noćna,magla,liman,Novi Sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 2, 2015 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko Mitić: u punom sjaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 2, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hram,telefonom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Dve noćne Hrama Svetog Save, ovde se malo bolje vidi nego par postova iznad 1. 2. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jun 22, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sa terase 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jul 26, 2015 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan nocni video, timelapse sa Avale 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...