Goshke 2786 Napisano Februar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E ako si to ti, imam specijalan panning za tebe Mora da si jedan od ove dvojice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo... velike povrsine su zanimljive za panning. Onaj beli na prvoj slici je jedan od petorice mojih drugara sa tri`esdvojke. Nije ti tacno vreme Date Picture Taken. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mada tesko je odraditi panning nocu, prva fotka je ispala dobro, ali druga je malo mutna Znam, mrzi me da podesim da radi kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 17, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da malo probudimo temu Hram Svetog Save by Slobodan Gosic, on Flickr Pogled na Brankov most by Slobodan Gosic, on Flickr Studenjak by Slobodan Gosic, on Flickr Kalemegdan by Slobodan Gosic, on Flickr Kalemegdan by Slobodan Gosic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepe fotke, nema sta. Evo i moj amaterski doprinos, po sistemu "I corava koka...": Nije bas noc, ali mi se ova dopala kako je ispala. Zalazak sunca u ranu jesen severno od Toronta: Nemam pojma gde je ovo Fremont Street, Las Vegas. Najveci kompjuterski ekran na svetu ugasen: I upaljen: Duh na krivini: Duh je otisao: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve "noćne"sa zadnjeg sprata PC "Ušće"(iz ruke). 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 29, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan D7000 + Sigma 400mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mesec po drugi put... Prvi put nisam hteo da konsultujem internet kako da ga slikam i slikao iz ruke... Večeras sam se bolje opremio (stativ, daljinac i hoklica) i pripremio (google) pa je i rezultat bolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlican je,detalji su super probaj kad bude pun mesec pa okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan odlican je,detalji su super probaj kad bude pun mesec pa okaci. Naravno, čekam da se mesec ispuni i nadam se da neće biti oblačno... usput sanjam o jednom telekonverteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je sveta i veka paznju ljudi je privlacio Mesec.Ovakva crno bela fotka Meseca izgleda svemirski i kao da nas vraca pedesetak godina u nazad,u vreme hladnog rata i svemirsku trku izmedju SSSR i SAD.Jedan od glavnih ciljeva te trke svakako je bio sletanje coveka na mesec. E da,voleo bih da vidim fotku punog meseca u koloru.Sigma,nikon,stativ i okidac daju dosta detalja.Mozda ti uspe da snimis jedan od cetiri hasselblad foto aparata koje su kosmonauti Apola 11 ostavili na povrsini Meseca i umesto njih na Zemlju doneli kamenje iste tezine 8-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4475 Napisano Maj 2, 2012 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi maj u Deliblatskoj pescari. Ekspozicija 23-24min. Na zalost mesec je vec jako svetao pa se i ne vidi previse zvezda, a u 2-3 ujtru kada zadje mesec fotograf bude duboko u carstvu snova 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veceras 05.05.2012. ce nad Srbijom zasijati supermesec.Naime perigej,tacka u kojoj ce mesec biti najblizi zemlji,ce se poklopiti sa punim mesecom.To znaci da ce on veceras ako ne bude bilo oblaka zasijati u punom sjaju.Iako ljudcko oko i fotoaparat ne mogu da registruju tu razliku bice to sjajan povod za fotografisanje meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan I evo meseca 05.05.2012. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene ali nisam nešto zadovoljan... dok sam stigao da ga slikam počeli oblaci i uhvatio par slika između oblaka dok nisam odustao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes oblaci su zezali a i mesec nije bio veliki.Sstruja kako si na jednoj slici od ranije imao onako dobre detalje?Izgleda da je mesec tada bio veci od supermeseca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog meseca.I mene su zezali oblaci pa sam umesto detalja satelita isao na neku horor varijantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jes oblaci su zezali a i mesec nije bio veliki.Sstruja kako si na jednoj slici od ranije imao onako dobre detalje?Izgleda da je mesec tada bio veci od supermeseca? Imao sam bolje osvetljenje Kod polumeseca sunce ga obasjava sa strane pa se na obodima dobijaju senke u kraterija i odličan kontrast te se mogu videti ti detalji. Pored toga, objektiv mi je sa manuelnim fokusom pa treba ubosti onu "slatku tačku" fokusa... što znači fokusiranje - fotka, fokusiranje - fotka i tako u nedogled po sistemu i ćorava koka ubode neko zrno... ali je generalno više stvar osvetljenja! Ima sad tu i povećane vlažnosti, te raznih refleksija i deformacija od zagađenja i raznih smetnji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tamron 75-300, mada i nije bio nesto narocito zanimljiv mesec. Jedino je bilo zanimljivo pri izlasku i zalasku meseca, zbog velicine... Moon by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put bi mogli svi na istu livadu, pa da pucamo rafalno po mesecu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put bi mogli svi na istu livadu, pa da pucamo rafalno po mesecu Da vidimo čiji je veći? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdjava NS isto vece najveceg meseca ovee god. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan photo by dimitrije ostojić Airbus A321-131 / TC-ONJ - Onur Air6. maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan najbolja fotka meseca od te noći . ubedljivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...