Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Limundu sajlu brzinomera za DR350 zanima me da li pasuje na DR650??????? Verujem da neko zna i da postoje podatci o tome, ali ja stvarno nemam pojma Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da niko nema pojma?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan po sifri nisu iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajla pravi za 300 din,to je bila cena sajle za Falkonca,kaci se na prednji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam onaj unutrasnji deo sajle, jer je lik koji je pravio u NS bacio a nije dobro napravio i ja sam budjio budzio.....i nisam mogao da nabudzim jer nemam pojma koja je duzina u pitanju jer je ovaj skot bacio a nije dobro napravio...........stavio sam digitalni sat ali nasao sam slucajno ovu od DR350 pa sam pomislio mozda pasuje pa da je uzmem.....a moguce je da ni nema buzir od moje jer nije na motociklu jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan odakle je taj Boban sajla? meni treba za vespu za brzinomer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan odakle je taj Boban sajla? meni treba za vespu za brzinomer http://www.bobansajle.co.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Limundu sajlu brzinomera za DR350 zanima me da li pasuje na DR650??????? Verujem da neko zna i da postoje podatci o tome, ali ja stvarno nemam pojma Unapred zahvalan e ako imas staru sajlu koja je pukla odneses da izmere i da vide krajeve i naprave ti za 5 min kostalo je 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e kakav sam konj necitam do kraja boban sajla ja msm da sam kod njega bio u bgd je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...