acim 766 Napisano Februar 8, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi ovog baju, dunuo 3,14 promila ;D i tražio od sudije da mu trajno oduzme vozačku dozvolu ;D ;D ;D Goran Todosić (33) iz Valjeva uhvaćen je u centru grada sa čak 3,14 promila alkohola u krvi! Policijska patrola ga je uhvatila za volanom „fiće" u povratku iz noćnog provoda, nakon čega je Todosić od sudije za prekršaje zatražio da mu, za primer drugima, bude trajno oduzeta vozačka dozvola! Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 8, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, evo jos jedne ( Vikend ) akcije novosadske policije : 8.2.2010. 15:54 Na trežnjenju zadržano 10 vozača NOVI SAD - Tokom vikenda, u pojačanoj kontroli, saobraćajna policija novosadske Policijske uprave isključila je iz saobraćaja 13 vozila. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, iz saobraćaja je isključeno i 50 vozača, od kojih je 10 zadržano, do istrežnjenja. Novosađaninu D.M. (1991) određeno je zadržavanje do 16 časova zbog nasilničke vožnje, jer se nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne. Uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, on je priveden Opštinskom sudiji za prekršaje. Tokom pojačane kontrole saobraćaja, policija je u dva vozila pronašla oko 50 grama biljne materije za koju se osnovano pretpostavlja da je marihuana. Preuzeto sa sajta : http://www.nskriminal.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pre jedno dve godine sam "bezao" zastavom 101 iz 89,i kad su me stigle,posle neke 2 i po sekunde...pita me pandur kroz prozor:"sto bezis!?" snegnem ramenima i sa poluotvorenim ocima,blago pripit (0.68),negde oko pola 5 ujutru kazem:"jebi ga" pandur:"si pio nesto" ja:"c" pandur:"gde zivis" ja:"evo tu 200m...(5km)" pandur:"aj' brisi kuci" ovom prilikom zelim da se zahvalim tom ciki koji me je pustio jer mi je ustedeo jednu registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WikiLeaks 23 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: планета Земља, тренутно Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da si imao o.68? A ovaj je vec u Valjevu dobio nadimak pi ;D ;D ;D ;D ;D A pazi ovog baju, dunuo 3,14 promila ;D i tražio od sudije da mu trajno oduzme vozačku dozvolu ;D ;D ;D Goran Todosić (33) iz Valjeva uhvaćen je u centru grada sa čak 3,14 promila alkohola u krvi! Policijska patrola ga je uhvatila za volanom „fiće" u povratku iz noćnog provoda, nakon čega je Todosić od sudije za prekršaje zatražio da mu, za primer drugima, bude trajno oduzeta vozačka dozvola! Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da si imao o.68? pa duvao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WikiLeaks 23 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: планета Земља, тренутно Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da si imao o.68? pa duvao sam... Taj deo si preskocio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 18 poena za dan je uspeh, da se ne lazemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jbg...nije to bitno...bitno je da sam proso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 18 poena za dan je uspeh, da se ne lazemo! I nije bas neki uspeh,zamislite sledece situacije. -- Klinac 13 god. na neregistrovanom automatiku krenuo do prodavnice(u njegovom selu i njegovoj ulici,po neasfaltiranom putu i skoro bez saobracaja) po hleb(200m od kuce) i uhvate ga panduri.Kaznene bodove nece dobiti jer nema dozvolu ali ce verovatno dobiti veliku veliku kaznu,za voznju bez dozvole(bez kategorije) ide koliko znam 25000din. i 15 dana zatvora + neregistrovano vozilo. -- Cica 70 god(vozi traktor 40 god)vraca se iz sume sa prikolicom drva,vec je sumrak,a svetla mu neispravna(drva treba da proda pa da pomogne sinu koji je recimo ostao bez posla u gradu a skoluje dvoje dece.Svetla nema razbile mu grane i siblje)i uhvati ga policija a nema 1000 din. da da panduru jer je sa tih zadnjih 1000 kupio naftu za traktor.I sad predpodstavimo da da cisa nema polozeno(kao sto vecina i nema)i nije registrovo traktor i nema svetla.25000+15 dan zatvora za dozvolu,nergistrovano vozilo,15 dan zatvora + kazna za voznju po mraku bez upaljenih svetala. A recimo jos jedan primer mladic 24 god BMW najnovija 7-mica,vozi 190 i pretice po punoj liniji kolonu vozila i zaustavlja ga policajac i prolazi nekaznjeno uz pomoc 50-100 evra. Kod nas zakon je izuzetno relativan. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan to si sad izmislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To je sve predpostavka ali je u stvarnosti vrlo lako ostvarljivo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram poentu, ali je jako tesko ostvarljivo da dete od 13 godina dobije kaznu zatvora. U stvari potpuno je neostvarljivo u Srbiji. U Americi moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Decak ne bi dobio kaznu zatvora ali bi dobio izuzetno veliku novcanu kaznu,a cica bi dobio i jedno i drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...