shandor 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan treba mi mala pomoc.Pre neki dan sam kupio cbr 600 f3 1997 i radila je normalno do danas...upalim je,radi na leru i samo smanji obrtaje i ugasila se...upalim je i sad radi na tri klipa...ta to moze biti?pali i dalje redovno ali samo 3 klipa rade...dali mozda da zamenim swecice ili...ako je neko imao isti problem ili ako neko zna sta je pa da podeli samnom da nekupujem swecice za dzaba...HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj da ih kupujesh za dzabe, samo skini i proveri dal rade? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6759 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan a, koliko su stare svecice? Najpametnije je kad kupis nov /za tebe/ motor da prvo uradis servis... Svi filteri, ulje i svecice. Znas tacno sta je u njemu. Naravno, i pregled plocica za kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Januar 26, 2010 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da li je izduvna grana cilindra koji ne radi skroz hladna? Moze i karburacija da bude...tj. taj klip ne dobija gorivo. Pozdrav nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan a, koliko su stare svecice? Najpametnije je kad kupis nov /za tebe/ motor da prvo uradis servis... Svi filteri, ulje i svecice. Znas tacno sta je u njemu. Naravno, i pregled plocica za kocnice. Da li je izduvna grana cilindra koji ne radi skroz hladna? Moze i karburacija da bude...tj. taj klip ne dobija gorivo. Pozdrav nenad. neznam stwarno koliko su stare jer sam je neki dan uzeo a servis cu sada da radim ovih dana...a swecice cu sutra da proverim pa vam se javljam. Nadam se da nije nesto ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i kablove od svećica kad si već u radnji. Ne znam tačno koliko ima bobina. Ako je od onih 4 cilindra 4 bobine, može i to da bude. A što neko reče, pipni izduv, vidi dal ima goriva u tom cilindru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svecice proveri, to je najcesci slucaj. Ja sam imao taj nazovi problem, skines svecice i prvo ih ocistis probas da vidis da li rade pa vratis, ako nije do toga onda trazis problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kladim se na svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Januar 26, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Pitas nekog u komsiluku ko se raume u automobile sta se radi kada auto radi na 3 klipa... i to je to. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 949 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koji ti klip neradi i na njega stavi svecicu sa klipa koji je radio, tako ces znati da li je do svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem. Otisle su ti svecice... Motori ne vole da se pale po hladnom vremenu, pogotovo ne na kratko jer tada kondenzuje kod svecica i dolazi do probijanja svecica. Nemoj da se sekiras, to je cesta pojava za motore.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan DA zaboravio sam da kazem da se to cesto desava i kad motor presisa. Ako si mu drndao gas pre paljenja, zatim ga upalio nekako i on se ugasio posle par sekundi...niposto nepokusavaj ponovo da je upalis jer ce ti onda svecice sigurno probiti. (sto se tebi i desilo) Imao sam isto iskustvo sa cbr f3 i sradom 600. A sad mozes da ga upalis na 20s. Pipnes granu koja je skroz hladna i ta ti je svecica crkla. Nemoj ga samo pustati da ti dugo radi, jer cilindar koji nepli gomila gorivo u sebi i pere ga a to dovodi do habanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koji ti klip neradi i na njega stavi svecicu sa klipa koji je radio, tako ces znati da li je do svecice. Najpametniji odgovor...Poslusaj coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je probila svecica,jer je hladno,a nagutao se malo vise goriva,mozes probati kada upali da mu malo drzis gas na r3cimo 2000obrtaja ali ne vise jer je hladan,mozda ta svecica i sastavi,naravno vratis sauh,da ne gomila gorivo,ali je najbolje da zamenis svecice posto svakako imas u planu da radis servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ljudi puno vam hvala,jako sam bio smoren jer nisam bio siguran sta je...sumljao sam na swecice ali sam cekao vase odg. i iskustwa...Hvala vam puno pitanje/gde da kupim swecice i koje da uzmem...HVALA vam i POzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 949 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri da li su svecice pa onda kupuj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako, inace mislim da za f3 idu ngk cr9eh9 ili denso u27fer9 ili champion g59c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Narawno da cu proveriti sta je i sto normalno al ime licno zanima gde da ih nabavim .I kad sam wec otworio temu da ne otwaram drugu,interesuje me koje ulje da joj sipam,filter ulja,vazduha i gde to swe da nabavim i kolika je odprilike cena komplet servira-materijal... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Narawno da cu proveriti sta je i sto normalno al ime licno zanima gde da ih nabavim .I kad sam wec otworio temu da ne otwaram drugu,interesuje me koje ulje da joj sipam,filter ulja,vazduha i gde to swe da nabavim i kolika je odprilike cena komplet servira-materijal... ;D Promeni naziv teme, privuci ce vise gledalaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...