Pseudonim 147 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi neko preporuci u Zemunu ili NBG, a moze i dalje, nekog proverenog majstora za KTMa, sredjivanje karburatora (ultra zvuk itd.) i za ostala fina podesavanja. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 25, 2010 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu JA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam trebao ovo pitanje da postavim u NARANDZASTOJ temi? Ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam trebao ovo pitanje da postavim u NARANDZASTOJ temi? Ili ...? Bolje nemoj ,tamo ti nece odgovoriti ako nisi faca po njihovim mjerilima ,ja sam tamo postavio jedno vrlo jednostavno pitanje na koje vecina sigurno zna odgovor koji ja nisam nikad dobio (u temi),razmisljam da na motoru napisem Honda ,Aprilia ili tako nesto da se ne brukam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi neko preporuci u Zemunu ili NBG, a moze i dalje, nekog proverenog majstora za KTMa, sredjivanje karburatora (ultra zvuk itd.) i za ostala fina podesavanja. Hvala unapred. U Beogradu je ProMoto Centar, ovlašćeni prodavac i serviser za KTM. A ako nećeš kod njih onda neko od moto-servisera , nije karburator za KTM drugačiji od ostalih Mozda sam trebao ovo pitanje da postavim u NARANDZASTOJ temi? Ili ...? Bolje nemoj ,tamo ti nece odgovoriti ako nisi faca po njihovim mjerilima ,ja sam tamo postavio jedno vrlo jednostavno pitanje na koje vecina sigurno zna odgovor koji ja nisam nikad dobio (u temi),razmisljam da na motoru napisem Honda ,Aprilia ili tako nesto da se ne brukam... Mislim da si trebao da postaviš u NARANDŽASTOJ temi ali ima istine u ovome što je GS napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan A kakva merila imaju narandzasti?????? a sto neko gore rece karburator je karburator i svaki bolji majstor to zna i ume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Mada sam mislio da ce nako da kaze: Covek se zove Tako i Tako nalazi se u ulici Toj i Toj KTM mu je omiljeni motor i najnajvise voli njega da radi. ;D Ali ocgledno ima puno KTM majstora posto se puno kvari. Obicno radim sve sam na motoru (motorima) a s karburatorima nikad nisam puno eksperimentisao, ali ocigledno da je doslo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan E to je prava stvar...ako znas i imas alat samo napred, nije to svemirski brod.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno radim sve sam na motoru (motorima) a s karburatorima nikad nisam puno eksperimentisao, ali ocigledno da je doslo vreme. Ako si do sad sve sam radio uradićeš i ovo Ako zapne pitaj, neko će se već naći da odgovori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...