Jump to content

Moto Zajednica

SUPER TENERE U SUPER STANJU! Prodata !!!

Recommended Posts

• Drug član, 1989 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Konacno je stiglo novo sediste.Slike sutra.

Ako mozes da postavis slike sa novim sedistem bio bih ti zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

Nasao sam drugi motor, nemam dovoljno para da ga uzmem. Skidam cenu na 1790.-evra.

Motor je perfektan!!! Nema nikakvih ulaganja. Sedi, vozi i naravno,sipaj gorivo.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

ako nije bezobrazno pitanje a i ako nije ni tajna kazi mi molim te koliko trosi na recimo oko 120 do 140km/h ??Moj prijatelj je imao dve Tenere i kaze da mu je prilicno trosila a iskren da budem taj model mi se prilicno dopada i bavim se mislju vec nekih pola god. dakupim taj model al mi je potrosnja jako bitan faktor prilikom kupovine motora obzirom da dosta prelazim godisnje km.

• UruK Hai, 2089 postova
  • Motocikl: ADV

ako nije bezobrazno pitanje a i ako nije ni tajna kazi mi molim te koliko trosi na recimo oko 120 do 140km/h ??Moj prijatelj je imao dve Tenere i kaze da mu je prilicno trosila a iskren da budem taj model mi se prilicno dopada i bavim se mislju vec nekih pola god. dakupim taj model al mi je potrosnja jako bitan faktor prilikom kupovine motora obzirom da dosta prelazim godisnje km.

Ako trosi mnogo resices problem sa emulzionim tubama, kostaju 50eu i nije problem da se zamene... Ovo je odlican primerak, kupuj ne razmisljaj mnogo!!

;)

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

zextreme citat:

Ako trosi mnogo resices problem sa emulzionim tubama, kostaju 50eu i nije problem da se zamene... Ovo je odlican primerak, kupuj ne razmisljaj mnogo!!

;)

hmm imao sam TDM-a pa znam taj problem sa emulzionim tubama i inace je to definitivno mana kod tog modela Yamahe al kazem opet da su i moji ortaci kukali jos vise na ST mada iskreno uvek mi se vise ST svidjao od TDM850 e sad kad covek voziod 365 dana u godini skoro 300 dana onda mu je potrosnja itekako bitna stavka  .......bar meni !

Srecno  sa prodajom jako lep motor !

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja