dudip 6 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stiglo novo sediste.Slike sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagor 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me Yamaha. Kakvo je stanje agregata, trosi li ulje, itd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan valjda vidis motor u kakvom je stanju. sve ti je jasno odma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1989 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stiglo novo sediste.Slike sutra. Ako mozes da postavis slike sa novim sedistem bio bih ti zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog obecanih novih slika. Nisam bio kuci nekoliko dana. Stavljam sutra, eventualno prekosutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, napokon. Malo mi je kisa smetala (vidi se na trecoj slici) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nikom ne treba ovakav motor? 1850.- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam drugi motor, nemam dovoljno para da ga uzmem. Skidam cenu na 1790.-evra. Motor je perfektan!!! Nema nikakvih ulaganja. Sedi, vozi i naravno,sipaj gorivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije registrovan? ocarinjen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan naravno,placena carina i porez.nije registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je stvarno jeftino. Dajem je za 1700.- evra. Trebaju mi pare hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Aaaalooo,sto tako jeftinoooo.Motor je lep ko slika. Sretna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ako nije bezobrazno pitanje a i ako nije ni tajna kazi mi molim te koliko trosi na recimo oko 120 do 140km/h ??Moj prijatelj je imao dve Tenere i kaze da mu je prilicno trosila a iskren da budem taj model mi se prilicno dopada i bavim se mislju vec nekih pola god. dakupim taj model al mi je potrosnja jako bitan faktor prilikom kupovine motora obzirom da dosta prelazim godisnje km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Mart 2, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ako nije bezobrazno pitanje a i ako nije ni tajna kazi mi molim te koliko trosi na recimo oko 120 do 140km/h ??Moj prijatelj je imao dve Tenere i kaze da mu je prilicno trosila a iskren da budem taj model mi se prilicno dopada i bavim se mislju vec nekih pola god. dakupim taj model al mi je potrosnja jako bitan faktor prilikom kupovine motora obzirom da dosta prelazim godisnje km. Ako trosi mnogo resices problem sa emulzionim tubama, kostaju 50eu i nije problem da se zamene... Ovo je odlican primerak, kupuj ne razmisljaj mnogo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan zextreme citat: Ako trosi mnogo resices problem sa emulzionim tubama, kostaju 50eu i nije problem da se zamene... Ovo je odlican primerak, kupuj ne razmisljaj mnogo!! hmm imao sam TDM-a pa znam taj problem sa emulzionim tubama i inace je to definitivno mana kod tog modela Yamahe al kazem opet da su i moji ortaci kukali jos vise na ST mada iskreno uvek mi se vise ST svidjao od TDM850 e sad kad covek voziod 365 dana u godini skoro 300 dana onda mu je potrosnja itekako bitna stavka .......bar meni ! Srecno sa prodajom jako lep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan E, ispod ovoga nema smisla 1650.-!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimika69 1 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod nas SVE moze!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan E, pa dalje nece moci!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ce prodas koferi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena recimo za CBR 1000 F? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1989 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ce prodas koferi? Gile nema kofera na ovom motoru. Ostali samo drzaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nista rekao o potrosnji ulja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za Thunderace i doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Bez zamene!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...