kvocka 1 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Freewind, 2002 godiste. Motor je registrovan 12 meseci. Cena 3.000 eura. 064/17-92-487 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja AF TW 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan od kada je registrovan i dali je sve o.k? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan registraciju placam pri kupovini,dajem nov neodpakovan akumulator delo 80e,kao i 4l ulja i filter.motor je u super stanju uvezao sam ga pre 3godine iz austrije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Januar 27, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto ti malo ofujem oglas, da li si upucen mozda postoji li mogucnost stelovanja visine na freewindu. Ima ispod amortizera neka koska sa ostavljenim rupama, pa sam kontao da je to. Gledao sam da kupim jedan ali mnogo mi nesto nizak zadnji kraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor... A sta je sa farom ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za transalp? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan zamena ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan nije problem mozes da odgovoris i sledece godine. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se izlegli pilici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da se napio zbog pilica !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije problem mozes da odgovoris i sledece godine. ??? zamena me neinteresuje poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...