Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Montirani prednji amortizeri,sutra cu zavrsiti i zadnje,nabavi mi je Lale cep koji mi je falio. Solje amorta za sada necu hromirati,mozda kad bude para,a nije ni ovaj hrom toliko los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 4, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sraf po sraf, deo po deo. Polako sa uzivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ej flojd dali ces montirati zmigavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hocu,samo da ih nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci nemas ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 10, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu,samo da ih nadjem... Ako je neko izgubio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naruceni i zmigavci,i jos svasta nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, migavce zi zagubio u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dali ti ovi odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce da mu odgovaraju samo se stidi da kaze.Pakuj ih :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma ne stidi se flojd nisu skupi 9evrica jedan dok orginal kosta 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su 5e, sad ih trenutno nema,naruceni su ostali delovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma ne stidi se flojd nisu skupi 9evrica jedan dok orginal kosta 50 kakvi li su ti od 50e... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne stidi se flojd nisu skupi 9evrica jedan dok orginal kosta 50 kakvi li su ti od 50e... : Mislim da su metalni i manjeg gabarita...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma nisu metalni, orginalni, oni su preskupi pa cak i za mene ovi crni jeftini su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jebes zmigavce,ne trebami to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stamparu za zbice,danas su odnesene na hromiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan jos se radi koliko vidim, polako samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Masina spremna za sklapanje,samo nikako da stignem da je sklopim.Zezam se sa poliranjem jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa daj neku slicicu... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan polako flojd oko poliranja, zavrsi to poliranje kako treba pa onda sklopi masinu, ne trci pred rudu polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma radim svaki dan,premoren sam,pre neki dan sam otisao u garazu sa namerom da poliram delove i zaspao na stolici Menjac i blokove sam danas na poslu sklopio,sad sve delove lepo operem u ultrazvucnoj kadici,milina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan flojd kakvo paljenje imas u televizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve fabricko,kao novo Masina sklopljena,treba da pokupim delove sa hromiranja,napravim sediste i jos nesto poliranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Predje moj televizor svojih prvih 200km danas,bez sedista,nisam ga jos napravio ;D . Sad me izgleda zeza karb,kad sam se vracao kuci,izgubio je znatno snage,ne prima gas?? Sve ostalo je super,i sa amortima sam zadovoljan,i bez sedista je prilicno udoban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...