BikeRc36 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve bajkere a posebno za ljubitelje Honda motora...ja konkretno imam hondu vfr 750 rc24 ali jurim da kupim rc36...ljubitelj sam V motora i dobrog zvuka...nocne voznje i druzenja...toliko o meni braco bajkeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan zar od razmišljanja kako da kupiš rc36 nemožeš spavati ili si neka nocna ptica, u svakom slucaju dobrodošao u društvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 21, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 25, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest B@dz@ Napisano Mart 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan hello Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...