grunf2 1 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem sat i lijevu stranicu za kawu 636 iz 2006 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel odgovara sat za 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko ima kilometara na satu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 16000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto sam pokuso ispod oce zute linije pa do sastava taj bi mi dio trebo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista od prenje maske, to sam t rekao. imam ovu ja mislim sto je zaokruzena. imam kompletnu prednju i bocne od poliestera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan necu tu od poliestera da imas orđi mozda bi i nju kupio od tebe jel se mozes sutra raspitat kako bi mogli prebacit taj sat znaci ja sam u brckom pa ako ima autobus mozda bi tako bilo najbolje ili ako nema nista ja bi mogo doc do granice na raci dase nađemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan provericu danas za autobus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze jesil se uspio sta raspitat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D sat kupljen ja zadovoljan zahvaljujem se prijatelju HAVARISANOM sa foruma moram ga pohvalit stvarno je od rijeci svaka cast ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! Pozdrav i sve najbolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...