bmandzic 21 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Vec dvije god ,radim u firmi koja se bavi prodajom auto dijelova ,izmedju ostalog prodajem i ulje LIQUI MOLY !! Sto se tice teretnog i putniclog programa ,pokazalo se izuzetno dobro, al sto se tice motora, nisam nikada imao priliku da sretnem nekoga ko ga je koristio ,pa ako neko ima iskustva sa njim ,nek pise sto zna !!! unaprijed hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sipo,ima u unimercu,extra ulje a i nije skupo,cak je i jeftinije u odnosu na konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam 2 god u Kawasaki-ju i 1 godinu u Hondi polusintetiku 10W-40. Nemam zamjerki. Kanta 5l je oko 23 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednu sezonu vozio punu sintetiku i meni je bilo Ok.Jedino sta mogu reci posto moj motor voli da pojede malo ulja,njega je trosio minimalno za razliku od yamaluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja se secam da smo pre tridesetak godina pravili i mesavinu za apence sa tim,lep miris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja malo izofujem temu, nova je, red je ;D Liqui molly ulje nisam koristio, ali jesam onaj njihov modifikator ,čini mi se da je bio na bazi molibdena ... Vozio sam matoru sijeru 2.3d više od pet godina, nije mnogo trošila ulja za svoje godine, ali je duvala jezivo na iberlauf ... i onda sam jednom prilikom zamene ulja sipao taj modifikator, i super je odradio posao čini mi se da je i bolje vukao ! Efekat je trajao do sledeće zamene Nego da pitam iskusnije, jel mogu nešto da s**bem ako sipam visco stabil u moj moped? To mi je savetovao jedan lokalni majstor ??? Šta radi uopšte viscostabil ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan A gde moze da se nabavi to ulje,ja bih trebao da menjam ulje na mom motoru. Meni treba penzionerski 2l. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno nisam znao ni da imaju ulja...koristio sam razne njihove specije za ciscenje dizni,povecavanje oktanske vrednosti,za duvanje motora i slicno....dajte jos neko iskustvo sa full sintetikom u R-ovima....ipak je velika razlika u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan ovde moze da se nabavi 065-313 -214 http://www.google.ba/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.metalmerc.com%2F&rct=j&q=metalmerc&ei=2aRPS7ClBoL-mQOJ9ImXCg&usg=AFQjCNG8QtBQLiJc8cD8jEGCYYNpaTfWOQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 15, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima kod nas u svilajncu,,,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 15, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Ivanjici samo nisam siguran da je toliko niska cena kao sto neko gore rece. Visko stabil, smanjuje riseve, pojacava kompresiju, stvara zastitni film na lezajevima, od starog motora pravi nov, radi generalnu i tako to. Tako kaze proizvodjac. Po nesto malo moze da sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A ako se pretera sa količinom, jel' može da se napravi neko njesra? Konkretno kod mene ide manje od litre ulja, a sipano je preko 100 grama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 16, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi trebalo na tu kolicinu. On ce teze od ulja da se izgubi iz motora, tako da samo treba voditi racuna o nivou ulja, kao i inace. Ako ima previse moze da se desi da usled pritiska puti neki semering, dihtung... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam punu sintetiku 20-60 ranije u Suzuki gsx 750f a sad i u Honda cb 750 ulje se extra pokazalo osim jedne stvari litar 1050 dinara tako da ne znam da li je to bas jeftino u odnosu na druga ulja. Na 6000km na koliko ga menjam potrosi ili ispari 200-300 grama sto mislim da nije mnogo obzirom da su obe masine uljare.Znaci osim visoke, po meni, cene sa ostalim sam zadovoljan i preporucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan kao sto se kaze u narodu ;CIJENA GOVORI SVE !! al u poredjenju sa kvalitetom ;nije ni skupo ;) ako je neko zainteresovan za cijene ,napisa cu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja malo izofujem temu, nova je, red je ;D Liqui molly ulje nisam koristio, ali jesam onaj njihov modifikator ,čini mi se da je bio na bazi molibdena ... Vozio sam matoru sijeru 2.3d više od pet godina, nije mnogo trošila ulja za svoje godine, ali je duvala jezivo na iberlauf ... i onda sam jednom prilikom zamene ulja sipao taj modifikator, i super je odradio posao čini mi se da je i bolje vukao ! Efekat je trajao do sledeće zamene Nego da pitam iskusnije, jel mogu nešto da s**bem ako sipam visco stabil u moj moped? To mi je savetovao jedan lokalni majstor ??? Šta radi uopšte viscostabil ? Nema potrebe da sipas visko stabil. To je aditiv koji stabilizuje viskoznost ulja(i sam naziv to govori), tako da u mesavini sa benzinom nema nikakvu svrhu. Ako vec zelis da dobijes neka poboljsanja (ubrzanje, snaga,) onda probaj SPEED TEC ali obazrivo. To je od LM, a mozes i sa malom kolicinom MOTOR DOKTORA da poboljsas mesavinu i da dobijes mnogo laksi i lepsi rad motora. Isto obazrivo poceti dok se ne nadje optimalna kolicina za dodavanje. MOTOR DOKTOR proizvodi MANNOL. No najvaznije kod dvotaktnih masina je strogo postovati razmeru mesavine kako je propisao proizvodjac, i koristiti kvalitetno 2-takt ulje a ne neke restlove ili cak preradjeno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan LM su dobra ulja ali i malo skuplja ali vrede. Radim u kuci koja je radila prodaju LM dugo i dobro, tako da mogu iz prve ruke da prenesem iskustva pokupljena sirom Vojvodine. Treba ispostovati zahtev proizvodjaca motora o vrsti ulja i onda dolazi do izrazaja kvalitet ulja. Mi smo prekinuli sa distribucijom LM posto smo poceli da uvozimo MANNOL koji je nemacki brend odmah do LM. Njihova ulja 2-TAKT-UNIVERZAL, 2-TAKT PLUS(POLUSINTETIKA) I 4-TAKT PLUS 10W-40 su se pokazala veoma dobro. 4-TAKT PLUS 10W-40 primera radi je polusintetika, API SL JASO MA/MA2 a cena mu je oko 550-600 din sto je veoma prihvatljiva cena za visoki kvalitet ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan @Echi-ZR moj moped nije 2t , da ne kažem baš da ne troši ulje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Echi-ZR moj moped nije 2t , da ne kažem baš da ne troši ulje ;D Ali manje bi ulja trosio da si uzeo 2t ! Izvini, ali ovo je bilo jace od mene. Duzan sam ti klopu i pice kad se sretnemo negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam i ja dužan par gajbica vlasniku teme koju trenutno spamujemo ;D ... eto razloga da napravimo jedno viđenije a za ulje se zezam, ne troši, ali mi zato preliva karburator, pa se oseća baš grozno ... Sad ga nešto ne vozim ;D taman ću da iskoristim da ga očistim i remontujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam i ja dužan par gajbica vlasniku teme koju trenutno spamujemo ;D ... eto razloga da napravimo jedno viđenije a za ulje se zezam, ne troši, ali mi zato preliva karburator, pa se oseća baš grozno ... Sad ga nešto ne vozim ;D taman ću da iskoristim da ga očistim i remontujem ... imas picence kada se vidimo pozdrav od ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...