Anka 43 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan 16 januara 2010 u subotu grupa Far svira u klubu Kuglas u Beogradu..Pa svratite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan U Kuglasu u Djusinoj ulici u Beogradu odrzana je zimska moto zurka Moto kluba Shadows Srbija a ujedno je i bio rodjendan Popu sefu klubskog benda FAR zurkci su prisustvovali nezavisni bajkeri i klubovi Road Rokers Beograd,Extrem Smederevo,Coper Srbija,Horda Novi Sad.Bili smo odusevljeni posetom iako nismo unapred najavili zurku zbog malog prostora u Kuglasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan i pored velike zelje da dodjem prodje svirka bez mene znam da je bilo super klubski mi preneli deo atmosfere a slike dopunile bedak sto nisam doso jebem ti sljaku cu poludim od posla ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...