Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan On je doctor , a ja sestra :oops: evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Imate li vozilo za hitne intervencije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On je doctor ' date=' a ja sestra :oops: evo slike Koliko ti kumova imas jebote?!? Ne mogu vise da ih pohvatam. Ko je sad ovaj? Jel to Mica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan On je doctor ' date=' a ja sestra :oops: evo slike Koliko ti kumova imas jebote?!? Ne mogu vise da ih pohvatam. Ko je sad ovaj? Jel to Mica? Pa Mica nego ko, a sto se tice kumova imam ih dosta, ali kumova u principu nikad dosta.Vodicu te danas da vidis servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imate li vozilo za hitne intervencije? Ima Zoki , jedan mali Tori :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog motora na operacionom stolu, operacija "nove lamele" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2744 Napisano Februar 18, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Xexe kad sam bio zadnji put nisam video da pise ambulanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe kad sam bio zadnji put nisam video da pise ambulanta Evo sad je napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog motora na operacionom stolu' date=' operacija "nove lamele" hm :-k honde se inace nikad ne razbole, ali opravdano ako je opreacija "nove lamele, a i ko zna koja je budala vozila tu hondu pre tebe... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog motora na operacionom stolu' date=' operacija "nove lamele" hm :-k honde se inace nikad ne razbole, ali opravdano ako je opreacija "nove lamele, a i ko zna koja je budala vozila tu hondu pre tebe... :mrgreen: Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Alo ambulanta,jel' anesteziju dajete èekiæem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Alo ambulanta' date='jel' anesteziju dajete èekiæem?[/quote']Da , ali MACOLOM :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 18, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da neko "pregleda" moj motor,Ventili, karburatori, kocnice... Posao sam poverio Mici Kanackom i Dejanu (DiRRty)! Za posao i za majstore samo pohvale! Sve je obavljeno pedantno, precizno, u dogovoreno vreme i po OK ceni. Zaista zadovoljan Zozon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Reklama, nova rubrika, TAKO JE ime, samo napred!!! Buduæi još uvek pod utiskom, kako servisa tako i servisera, odnosa prema mušteriji i prema motoru, MORAM opet da pohvalim njihov rad i da ih NAJTOPLIJE PREPORUÈIM svim dvotoèkašima koji sebi žele dobro zdravlje :wink: !!! p.s. ocena - ÈISTA DESETKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma da su dobri majstori jesu sam vrh,nego kum Mića što ima rakiju ne izlazi mi se od njih kad odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da su dobri majstori jesu sam vrh,nego kum Mića što ima rakiju ne izlazi mi se od njih kad odem samo da ne postane kao paganini :):):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 28, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma da su dobri majstori jesu sam vrh,nego kum Mića što ima rakiju ne izlazi mi se od njih kad odem Potvrdjujem i saosecam! Danas bio opet, i opet imam samo reci hvale i za servis ali i osoblje. Usluzni, brzi i realni kod odredjivanja cene. Ja vise nego zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan A može li za nas neobaveštene malo više informacija: gde je čovek, neki telefon, adresa...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6193 Napisano April 29, 2010 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Mica Djavo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 30, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, ovo je Mica Kanacki iz Panceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 30, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nije, ovo je Mica Kanacki iz Panceva. Jeste djavolast, ali ga zovu Mica ili Krna. Treba reci da je glavni majstor za HD u Wild Ride-u.. Ne znam dal sam ga sad pohvalio, ili zajebao! Tel. za informacije: 063/303-558 Mica ili 060/4333945 Fifty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste djavolast, ali ga zovu Mica ili Krna. Treba reci da je glavni majstor za HD u Wild Ride-u.. Ne znam dal sam ga sad pohvalio, ili zajebao! Tel. za informacije: 063/303-558 Mica ili 060/4333945 Fifty Aha, taj je znači u pitanju. Zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takođe Mikanova zadovoljna mušterija. Oterao sam hondinu ... imala je tu solidna lista stvari da se sredi, doduše uglavnom sitnijih. Sve je sređeno u dogovorenom roku, za tačno toliko para koliko smo se unapred dogovrili. Na to što je urađeno nisam imao ni jednu zamerku. Veoma ozbiljan servis. Kad premotam sada film, sigurno najbolji servis koji sam posetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...