Poly 0 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Milan imam 24godine vozim motore od kad znam za sebe imao sam: , vespu Px200, hondu cbx550f,Appriliu Pegaso,Yamahu Virago 535, Yamahu Fazer 600 2006. , sad trenutno posedujem: Peugeot Ludix, Piaggio Beverly Cruiser 250ie 2008. razlog zbog kog sam ovde, posto imam ogromnu zelju za putovanjima,je da nadjem neku dobru mashinu tipa transalp ili aftica twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga nas covjek ;D. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 11, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 11, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali Beverly-ju?Jos je i Cruiser . Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes neku mnogo dobru AFRIKU RD07, za mnogo male pare, i ako je uz to jos i ne budes zeleo da pazaris, javi prvo meni. I tata bi sine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Poly 0 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjem mnogo dobru afriku dacu i velike pare druga opcija mi je da uvezem f650gs posle 2000 neki jel ima neko iskustva sa tim motorom jel moze da se poredi sa afrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupujuci F650 platices ime, solidan kvalitet i gomilu vibracija jednocilindrasa. Kupujuci Afriku, platices dokazani kvalitet bez izuzetka. Iako tako ne izgleda, razdvajaju ih svetlosne godine. I ja sam imao dilemu Pegaso - F650 - KLE 500... Uzeo KLE-a za nimalo male pare, i nisam se pokajao-jos uvek. Pokusaj da nadjes odgovor u sebi sta ti treba, i za sta. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Zaboravih da ti kazem: Bolji izbor od F650 je i Super Tenere. Za put su izbor dvocilindrasi, a za ofroad razbijaci kamena u bubregu. Eto tako, tek da se zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 11, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Afriku.... Ili za Transalpa... ;D Toliko od mene.... Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I srecno sa kupovinom!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...