Jump to content

Moto Zajednica

koje ulje?

Recommended Posts

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

dali neko ima iskustva sa uljima Yamalube koji se kupuju kod Rodica,vidim svako ima komentar na nekog prodavca ulja sad razmisljam koje je org a koje ne,pa videh u rodicu ovo ulje,da li ima neko neka iskustva sa ovim uljima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Svi ovlasceni serviseri Yamahe moraju da imaju u ponudi Yamalube ali vidim da i oni preporucuju 300V.

Evo teme gde se malo vise diskutovalo o tome pa pogleda  ;)j:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13837.0

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava ;)

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava ;)

U prosloj diskusiji clan foruma  i jedan od najboljih iz te oblasti m900 je stavljao dijagrame iz kojih se vidjelo da yamalube nije motul.

@alex r6

Zemo ja sam ga sipao u staru mashinu koja inace voli pojesti ulje , a ymalaub je pojeo kao da ima rupu na karteru.Nekazem da nevalja nego moje iskustvo sa istim...

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

U prosloj diskusiji clan foruma  i jedan od najboljih iz te oblasti m900 je stavljao dijagrame iz kojih se vidjelo da yamalube nije motul.

@alex r6

Zemo ja sam ga sipao u staru mashinu koja inace voli pojesti ulje , a ymalaub je pojeo kao da ima rupu na karteru.Nekazem da nevalja nego moje iskustvo sa istim...

Evo teme o Yamalube-u. ;)

EDIT:

Zaboravih da stavim link...  ;D

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32436.0

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

@alex r6

Hm... lepo objasnio covek. Posle ovoga se postavlja pitanje dali da verujem svojim izvorima u koje do sada nisam sumnjao ???  ;)

A sto se tice Yamalube a, moram se sloziti da mi ga motor trosi ko lud, tako da se vracam na Motul

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja