alex r6 193 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima iskustva sa uljima Yamalube koji se kupuju kod Rodica,vidim svako ima komentar na nekog prodavca ulja sad razmisljam koje je org a koje ne,pa videh u rodicu ovo ulje,da li ima neko neka iskustva sa ovim uljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam yamalube,kazu da je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ovlasceni serviseri Yamahe moraju da imaju u ponudi Yamalube ali vidim da i oni preporucuju 300V. Evo teme gde se malo vise diskutovalo o tome pa pogleda ;)j: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13837.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Januar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava U prosloj diskusiji clan foruma i jedan od najboljih iz te oblasti m900 je stavljao dijagrame iz kojih se vidjelo da yamalube nije motul. @alex r6 Zemo ja sam ga sipao u staru mashinu koja inace voli pojesti ulje , a ymalaub je pojeo kao da ima rupu na karteru.Nekazem da nevalja nego moje iskustvo sa istim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan KORISTIO SAM UVEK MOTUL ALI OVO ULJE DOBIH PA REKO DA SE NE BACI,IONAKO MENJAM SVAKIH 5 SOMA PA CU VIDETI,NE VICEM,PARDON Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Januar 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava U prosloj diskusiji clan foruma i jedan od najboljih iz te oblasti m900 je stavljao dijagrame iz kojih se vidjelo da yamalube nije motul. @alex r6 Zemo ja sam ga sipao u staru mashinu koja inace voli pojesti ulje , a ymalaub je pojeo kao da ima rupu na karteru.Nekazem da nevalja nego moje iskustvo sa istim... Evo teme o Yamalube-u. EDIT: Zaboravih da stavim link... ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32436.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube je Motul u pakovanju za Yamahu. Pogledaj po vrednostima koje imaju i sam ces zakluciti. Da sad ne off ujem, pa da ti pricamo o Motulu... o njemu je vec dosta receno i ima raznih misljenja i iskustava U prosloj diskusiji clan foruma i jedan od najboljih iz te oblasti m900 je stavljao dijagrame iz kojih se vidjelo da yamalube nije motul. @alex r6 Zemo ja sam ga sipao u staru mashinu koja inace voli pojesti ulje , a ymalaub je pojeo kao da ima rupu na karteru.Nekazem da nevalja nego moje iskustvo sa istim... Hm... lepo objasnio covek. Posle ovoga se postavlja pitanje dali da verujem svojim izvorima u koje do sada nisam sumnjao ??? A sto se tice Yamalube a, moram se sloziti da mi ga motor trosi ko lud, tako da se vracam na Motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ga je bilo nasuti,kao da sipam med u agregat,hvala svima na sugestijama,valjda cu i napisati jednom kakvo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...