lagnjat 62 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE KALENDAR MOTO SKUPOVA I MOTO ZURKI ZVANICNA VERZIJA KALENDARA MOTO SKUPOVA ZA 2010. GODINU Kalendar napravljen nakon Skupstine MAS-a u Smederevskoj Palanci 12.12.2009. . 23.24.25. april MK “EXTREM Smederevo 30.01.02. maj MC “Srem” Sremska Mitrovica. 30.01.02. maj MK ”Stiski orlovi” Majilovac 07.08.09. maj MK “Panonski vukovi” Zrenjanin 07.08.09. maj MK “Silver Wings” – Brčko 14.15.16. MK “Warriors” - Obrenovac 14.15.16. MK “SID” - Sid 21.22.23. maj MK “NO LIMIT” Kikinda 22.23.24. maj MK “Civija” - Sabac 28.29.30. maj MC “NS Riders” Novi Sad 28.29.30. maj MK “COKANLIJE” Barosevac 04.05.06. jun MK “La moto” Lazarevac 04.05.06. jun MK “Pirates” Ulcinj 11.12.13. jun MK “Free riders” - Smederevska Palanka 11.12.13. jun MK “Gonzalesi” – Le{nica 18.19.20. jun MK “Indjija 2003”, Indjija 18.19.22. jun MK “Il Paradiso” – Istocno Sarajevo 25.26.27. jun MK “Free Wheels” - Velika PLana 25.26.27. jun MC “De Wheels” - Debeljaca 02.03.04. jul MK “Ere” - Uzice 02.03.04. jul MK “Panter” - Apatin 02.03.04. jul MK “East Rajdrs” - Bor 09.10.11. jul MK “Midnight Riders” - Petrovac na Mlavi 16.17.18. jul MC “Kojoti” - Pancevo 23.24.25. MK MK “Vršac” - Vrsac 30. 31.01. avgust MK “R.I.P.” - Bela Crkva 06.07.08. avgust - MK “Highlander” – Zlatibor 06.07.08. avgust – MK “Trijumf” - Zajecar 06.07.08. avgust – MK “Legionari Viminacijuma” Kostolac 13.14.15. avgust MK “Road Kings” – Svilajnac 20.21.22. avgust MC “Road Flyers” – Muzlja 20.21.22. avgust MC “White angels” - Paracin 27.28.29. avgust MK “Familija” Beograd 03.04.05. septembar MK “Fire Wheels” Sefkerin ZURKE 2010. GODINE 8. maj - MK “Nebeski jahaci” Ruma 12. jun – MK “Banat riders” Sutjeska 03. jul – MK “Peace Maker” Kovacevac 09.10.11. jul – MK “Power” Visegrad 24. jul – MK “Resava” Despotovac 28. avgust - MK "Munje" Batocina SEDMI TURISTICKI MOTO RELI. Termin i marsuta RELIJA ce se praviti nakon prijave klubova koji su raspolozeni da ugoste reliste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 9, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Masala dosta poklapanja! Bice tesko posjetiti sve skupove! i plus ovde nema datuma odrzavanja skupova klubova koji nisu u MAS-u!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Masala dosta poklapanja! Bice tesko posjetiti sve skupove! i plus ovde nema datuma odrzavanja skupova klubova koji nisu u MAS-u!!! Upravo tako! Kako se odlučiti između Šida i Obrenovca, Novog Sada i Baroševca, Kikinde i Šabca? Jedino da ideš na turneju pa svugde da provedeš pola sata a to nije to. Kako bi neki rekli, ne znam kude ide sve ovo:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 13, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nam je kratka sezona. nema skupova u aprilu i septembru (osim po jedan) a bude lepše vreme nego u julu i avgustu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 13, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Masala dosta poklapanja! Bice tesko posjetiti sve skupove! i plus ovde nema datuma odrzavanja skupova klubova koji nisu u MAS-u!!! Upravo tako! Kako se odlučiti između Šida i Obrenovca, Novog Sada i Baroševca, Kikinde i Šabca? Jedino da ideš na turneju pa svugde da provedeš pola sata a to nije to. Kako bi neki rekli, ne znam kude ide sve ovo:) Izmedju Kikinde i Sapca treba se odluciti za Ljeljencu koja pada na isti datum hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan A kaže mi Boro da je i Prnjavor istog datuma ... :-\ I šta reći... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 13, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kaže mi Boro da je i Prnjavor istog datuma ... :-\ I šta reći... A nije valjda moguce da se opet sa njima poklapamo :S Izgleda da i oni prave skup na Svete Trojice kad i mi! Ali nema veze! Ja mislim da je i Doboj taj vikend! Ovako ko bude isao u Doboj Prnjavoj ili bilo gjde preko Republike Srpske neka prvo skrene kod nas na pivo a posle ako vam se svidi kod nas ostanite ako ne onda hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Nekako cemo uklopiti vreme ;D Stvarno je tesko odluciti :-\ ali sam ubedjen da cemo se lepo provoditi gde god da odemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MKMuzlja kada ste vi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nam je kratka sezona. nema skupova u aprilu i septembru (osim po jedan) a bude lepše vreme nego u julu i avgustu. ...bas... mislim da za svaki uskrs sunce ubi od sijanja a u septembru ume biti dosta kise ali su to oni prolazni pljuskovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan MKMuzlja kada ste vi? U ponedeljak 18.01. treba da padne konačan datum na sastanku pa javim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravi 27.28.29. avgust m.k BLACK DOG BECEJ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 14, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. to znamo opet petak sam kod vas a subota Visegrad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. to znamo opet petak sam kod vas a subota Visegrad necemo ostati duzni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. Arpade i ostali iz MC Patriots prosle godine je bilo fantasticno pa se obavezno vidimo i ove godine ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. Arpade i ostali iz MC Patriots prosle godine je bilo fantasticno pa se obavezno vidimo i ove godine ;D svakoga dana u svakom pogledu, sve vise napredujemo! hvala hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 15, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ,kao i prosle godine sto sam uradio, da napravim veliki kalendar skupova koji se odrzavaju i u Srbiji i u Republici Srpskoj i Federaciji i Hrvatskoj! tako da cim saznate datume nekog od skupa posaljite mi na e-mail! Ako Bog da da polozim ispite sve eto mene ponovo po skupovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Datum :__14/01/2010. god. Broj :01/10 ZA: UO MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE Predmet:Odjava moto skupa Obavestavamo vas da MK “TITANS” Banja Koviljača povlaci kandidaturu za odzavanje moto skupa u avgustu 2010 god. Razlozi za povlacenje su brojni a glavni i osnovni je gubitak lokacije za odrzavanje skupa.Gradske vlasti planiraju izgradnju kompleksa hotela i ne mogu da nam preciziraju sam pocetak radova.Svaka druguga lokacija u blizini ne ispunjava ni minimum uslova za odrzavanje skupa. MK TITANS uredjuje sopstveni prostor koji ne moze biti gotov sve do kraja godine kad ce pokusati da podnese kandidaturu za 2011 god. Planirali smo da da ovo izlozimo opsirnije na sastanku u Uzicu ali zbog neodrzvanja istog molimo da uvazite i ovako. MK TITANS Predsednik Milisav Marković Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan KAD ĆEMO NA KOSOVO ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu 33 maja u Novi Sad :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 17, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. to znamo opet petak sam kod vas a subota Visegrad Draki, Boze zdravlja i ja sam tako nesto planirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 17, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9-11 jul MC Patriots Temerin pa ko voli nek izvoli svi su dobro došli. to znamo opet petak sam kod vas a subota Visegrad Draki, Boze zdravlja i ja sam tako nesto planirao. znaci imam partnera bice to dobra voznja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 18, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci imam partnera bice to dobra voznja Zdogovoricemo se na vrijeme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan kad li ce biti kompl;ean zvanican kalendar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...