Janjke 42 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac fara za kawu zx6r 2003g tako sam bar ja kupio ali cini mi se da tu ide jos neki deo.. cena 55e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ne ide vise ni jedan deo. on se kaci na ususnik (air duct). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takav prosle godine jedva nasao za 120 e........ Imam far ako nekom treba..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takav prosle godine jedva nasao za 120 e........ Imam far ako nekom treba..... Znam druze ... ali meni je ovo dovoljno necu da zaradim na tome vec mi je visak i hocu da prodam ... A inace juce nosac prodat .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan U Nemackoj je kostao 98 eura. samo sam hteo da napisem kako ja nemam srece kada mi nesto treba da naletim na prodavca kao sto si ti..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...