wulfy 207 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U Budvi je glavna magistrala (arterija) zatvorena za saobracaj. Izvode se radovi, do sredine maja mjeseca trebao bi na tom mjestu da osvane bulevar. sav saobracaj je usmjeren okolnim putevima - guzva, haos, nervozni vozaci... Cak se i sa motorom se zapne u saobracaju. No, dobro dodje da se zavrsi posao ,,na terenu''. U tom poslu sretnes dva prijatelje koji bi da pobjegnu malo od guzve... razmjenjeno par rijeci i slijedi voznjica izbjegavajuci glavne saobracajnice tvrdjava Gorazde i Tivat, nije puno, svega 60 kilometara, ali vredelo je... te neplanirane voznjice obozavam, jupiiiiiiiiiiiiiiii sada opet radim :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. Slike prelepe. Samo napred. Neplanski, ali extra odradjeno :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Februar 15, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine! Mogli bi da se dogovorimo za okupljanje sada u subotu ili nedelju ako bude ok vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U nedjelju imam karneval u Tivtu tako da ja ne mogu, al' eto vama ideja gdje da se uputite u Nedjelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Februar 15, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su genijalne,bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto ja ne zivim na moru? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan mogo si se sjetit kad si krenuo iz budve da zovnes pa da i ja pobjegnem s posla. super, svaka cam chas :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 16, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno proveden dan na poslu Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan mogo si se sjetit kad si krenuo iz budve da zovnes pa da i ja pobjegnem s posla. super' date=' svaka cam chas :!: [/quote'] Naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za neplaniranu voznju, a i za slike naravno. Odlicne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Februar 22, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hocu na moreeeeeeeeee......!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: A sto se posla tice:STO CESCE, TO BOLJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radila u Budvi sest meseci 2003. Narvno da sam tamo dosla mojim mz-om i pravila sam ovakve izlete svaki dan. Mogu vam reci da je prelipo voziti po primorju. Malo su mi u pocetku bile problem krivine,posto sam ja dete iz Vojvodine,ali sam ih savladala. Ako poznajes Mikija frizera puno ga pozdravi od mene. On je isto motorista. Ima salon blizu starog grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znam Mikija, al' znam i tebe, citao sam u novinama (ako bi ti ona sto je radila pored stadiona :wink: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to sam ja. Stvarno imam lepe uspomene vezane za vas grad. Zbog posla ne mogu da dodjem u obilazak,ali prvom prilikom eto mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...