wice 77 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugar kome sam prodao moju suzanu je mislio da zameni zadnji tocak ,kako bi mogao staviti malo siru gumu posto je sada 110 a felna je dosta uska,tako da otpada sira guma na ovu felnu,u viljusku se moze uglaviti 140-150 guma mada zadovoljili bi se i sa 130 gumom. e sada me zanima od cega bi najlakse bilo da se uglavi komplet zadnji tocak?i naravno od cega bi bilo najjeftinije i dali neko ima nesto da ponudi,za sada samo prikupljamo informacije posto smo tanki sa finansijama.trenutno je tocak 18 ali mislili smo da ubacimo 16 ili 17 prednji je 16,ili ako neko zna od cega pase samo felna a da koristimo ovaj nosac zupcanika i disk,nemam pojma,nikada nisam radio nesto slicno nosac kocionih kljesta nije problem,mogu napraviti drugi. svaka ideja ili savet dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, ne tvrdim 100% da je sirina viljuske na GSX 550 i GS 500 ista. Trebalo bi da moze da se uglavi bez mnogo madjijanja tocak od Suzane GS 500. Nadjite neki pogledajte, premerite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ok pokusacu hvala ako neko ima neki da ponudi povoljno neka se javi na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam na lageru zadnju felnu od TDM 850 sa gumom 140-17 Ima i lancanik i disk. A za cenu cemo lako Wice javi ako ces da premeris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ovaj od tdm odgovara sa cenom,ali se nikako ne moze iglaviti u viljusku,previse je sirok tako da ako neko ima povoljno da ponudi zadnji tocak od gpz 500 ili od gs500 neka se javi naravno ako je prvo moguce probati dali moze da se namesti hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...