dorel.t3 10 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan dali neko nesto zna o ovoj kacigi? imam priliku da je kupim... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista nezna , pogledajte ovo...http://new.sharkspeed.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=startsida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KBC kaciga. Kod nas i nije nesto popularna,ali u Americi medju prvima. Skoro sve njihove kacige su iznad 1500gr, tiha prilikom voznje i unutrasnjost je uradjeno odlicno. Vizir im je osetljiv. Imam utisak da su im viziri univerzalni, znaci od XL se koristi i na L. Tako mi je delovalo zbog razmaka na ceonom delu. Kod nas nema uvoznika za KBC kacigu, ali je ima u prodaji. Raspitaj se za rezerni deo ( postoji li moucnost nabavke) ukoliko ti u nekom periodu dodje do ostecenja. U svakom slucaju neces pogresiti. Da sam na tvom mestu, za te pare bih kupio Marushin. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu, razmislicu jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...