BAGI GSXR 1 Napisano Decembar 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je zaista ocuvan i cena je sasvim korektna. Kada vidim da ljudi hoce da prodaju ovakav motor za 4,200 e stvarno se iznerviram, jer iako je Gixxer kultni motorcikl (i sam planiram kupovinu K6 tamo sledece godine, ako skupim dovoljno love) ipak je to motor star skoro 6 godina, ali to je generalni problem precenjenosti polovnjaka u Srbiji (i motora i automobila). Dakle, ovo je i vishe nego korektna cena na nashem trzistu i SRECNO SA PRODAJOM!!! Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ovo je stranac! Tek treba da se carini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ovo je stranac! Tek treba da se carini. U pravu si! Tek sada sam video... ali ono "Registrovan: Da" me navelo da pomislim da je registrovan... Znaci na ovu cenu treba dodati troskove carine i poreza.... Izvinjavam se za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba dodati carinu... ??? Ako nekom nije jasno neka pogleda cenu na nekom stranom sajtu koliko se krecu cene REGULARNIH motora... Imam ja i K4 1000 za 2200e Pa ko voli nek izvoli..Ja znam sta prodajem i po kojoj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranSabac 0 Napisano Januar 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Bagi motor ti je ekstra,sve pohvale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moze da bude i ocarinjen tj. na ime kupca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti onaj link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes...Oce to kad se obrise oglas a oglas se brise obicno kada se proda makina.Radio je link ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti onaj link Radi link,ponovo.. ;D Hvala na obavestenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadarka prodata,ostao k4 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan a koliko izadje carina+porez+registracija=??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi smelo da predje 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak legalni motori imaju cenu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...