vujo032 2768 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam u nekoj kompenzaciji više para muške i ženske obuće, i između ostalog ove muške Mustang čizmice: Čizmice su nove, veličina 45 - 46 komotno, a našao sam da je ovo njihov sajt, ali nisam našao ovaj model na sajtu! http://www.mustang-jeans.de/shoes/men/ Ne mogu da procenim kolika bi bila njihova prava vrednost, na njima piše 100% Polyester, i deluju mi kao dobro rešenje za hladnije dane za motor, jer su lepo naložene! Zaboravih da napišem cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan a da, stvarno, koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno, reci quanto costa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan 30 Eura, mislim da je realno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan korektno je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ako do nove godine ne odu javljam ti se posle nove godine da se vidimo da probam i ako mi odgovaraju da ih kupim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan ako do nove godine ne odu javljam ti se posle nove godine da se vidimo da probam i ako mi odgovaraju da ih kupim No problemo komšo, meni nije hića! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima 43 zainteresovan sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima 43 zainteresovan sam! Samo ovaj par, ostalo nije aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Svrat do mene i ponesi ih! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Cizmice su odlicne samo su mnogo velike,tako da po mojoj proceni su br.47.Nogonje imate sansu da za jeftine pare kupite dobre cizme! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Cizmice su odlicne samo su mnogo velike,tako da po mojoj proceni su br.47.Nogonje imate sansu da za jeftine pare kupite dobre cizme! Ajmo, još malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sad ide najlepši deo: Prodato, može lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...