KIZA73 80 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu street-fighter masku od neke super moto yamahe i crkla mi je sijalica. Ubih se trazeci po radnjama i netu ali nasa gospoda prodaje samo sminku,a od potrosnog materijala nista. Nije ni cudi sto svi na motore stavljaju sijalice od kola. Sijalica je halogena sa dva kontakta i sluzi za srednje i dugo svetlo. Ako neko zna gde mogu da je kupim bio bih mu jako zahvalan, a ako neko prodaje uzimam odmah 5 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan valjda sa tri kontakta- prsten i 2 dole, odnosno 35+35w? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj gde se valjaju kineski skuteri i delovi, veće su ti šanse. ova je sa ebay-a al barem se bolje vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problem da nadjem sijalice i uspeo sam da resim ne resibo. ... Evo ti tel. osobe koja ima sve sijalice i nadam se da ces resiti problem. Pozdrav. Da ona je u NS i Indjiji pa vidi. Ana Marija 064-6132251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nasao sam!!! Buvljak NBGD, 12. red. Covek prodaje delove za motore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...