haugh 66 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan treba mi rep za cbr f3 95 god tj sva tri dela ponude ako bude bilo na pm hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Simon 69 prodaje mislim levu stranicu repa,malo procackaj oglase(prodajem) nacices. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam srednju i jednu sranicu, samo da je pronadjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko su razliciti repovi od f2 i f3 pogledaj link komplet rep od f2 proveri dali je prodat http://www.dimitrijev.com/index.php?page=delovi&so=proizvodjac&re=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravljen rep, coveku verovatno treba original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska ne videh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan treba mi samo leva stranica mislio sam da je iz jednog dela ali sam skapirao da je rep iz 3 dela samo je lepljene plastike tako da mi treba samo leva kad sednes na motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja levu pravljenu, cena 25e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...