BRACO 3342 Napisano Decembar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5480 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nema najbolje, ima samo nekoliko njih sto po meni imaju to nesto vezano za naslov teme. 1, 3, 7, 8, 10, 17. Djedovi i bake za temu "starost" , ona cura za "grand kafu", stolice za "ruku djelo" , popovi za "oprostaj" itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih reci da sam glasao za slike pod rednim brojem 7,16 i 17. 6. suvise namesteno... Tema pogodjena ali nema atmosferu, a sama tema "Nostalgija" zahteva atmosferu... I jos vodi...bzv....totalno vjestacki , sjedi baba da te slikam a ti kao gledaj staru sliku.. Pa? Nije bas da se insistira da fotografije sadrze iskljucivo slucajno uhvacene momente. Da ali je boring !!! Kada sam video sliku broj 6 delovala mi je kao najbolja, ali kada sam pogledao malo bolje, dosao sam do istog zakljucka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobednicima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, moja je 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1845 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 918 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto fotografija ima dosta ponovo ćemo napraviti prvi i drugi, finalni krug glasanja. Ovog puta imate pravo na 3 glasa. Dobro razmislite kome ćete ih dati. Mislim da je jos uvek rano za izjasnjavanje koje je cija fotografija i detaljnije komentarisanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Gile hvala, prevideo sam ceo prvi post. Pošto ovde provodim puno vremena, pozdravljam vas sve i želim vam srećnu i uspešnu Novu godinu, da ste živi i zdravi, a ja ću, valjda, u Novoj da kupim motor, pa ću da vas derem na putu k'o što Musa dere jarca. Samo veselo i osmeh na lice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2332 Napisano Decembar 31, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nije prošla u sledeći krug, mogu da kažem da je moja br. 8, brod sa čamcima. Zahvaljujem se svima na glasovima. I želeo bih da zamolim budućeg pobednika da zada neku manje apstraktnu temu za sledeći put. Ja ne znam kako da slikam osećanje, znam kako da slikam predmet ili predeo. "Nostalgija", "Boje", "Platno" - sve nekakvi apstraktni pojmovi. Mi nismo profesionalni fotorgrafi niti profesori umetnosti već škljocaroši amateri - dajte nešto prosto. Mislim da je glavni razlog što je "Živuljka" bila najpopularnija tema do sada baš zato što je bila jednostavna i konkretna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2466 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Moja je fotografija br.14 , a i gospodža na istoj Inače konzumiramo u glavnom don kafu, slabije grand Ii da, Braco zahvaljuje moja žena za kompliment, do godine puni 38. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2466 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hkhm...hkhkhmmm ,dakle što bi na FB rekli WTF? Glasanje završeno ? 30.12. ? Da li je moguće da samo mene interesuje šta se dalje dogodilo ? Il' su svi izginuli u najludžoj noči ? HOHOHOHO HOOOO Happy New Year drugariiii !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina...!! Cekamo Hellenu(da se razbere ) da otvori final countdown! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hocemo da glasamo-hocemo da glasamo hocemo da glasamo-hocemo da glasamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...