BAKLAVA 11 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan u inostranstvu neko kada probusi gumu on je odma menja! ne znaci da guma ne valja! u beloj crkvi je drugar uzeo gumu na cijem je gazecem sloju jos uvek pisao natpis,znaci 100% nije presla 100km a imala je ekser u gumi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 15, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i da nove gume ne trebaju da se balansiraju TJ ima neka tacka na gumi koja treba da se poklopi na felni sa nekom slicnom ??? tj ne treba da se balansiraju ako je felna ok i ako su gume nove.... Obicno na samoj gumi bude crvena tacka (ili nekom drugom objom obojena tacka) blize unutrasnjoj ivici gume, to je najlaksa tacka gume i ona se postavlja tako da se poklopi sa ventilom, naravno obracas paznju i na strelicu tj. smer u kojem ce se vrteti guma... toliko dok ne stignes go nekog balansera jer se prvih stotinjak km i onako nova guma vozi polako. Mislim ako se u medjuvremenu nesot nije menjalo po tom pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Meni u user manualu za kawu pise da se sa novom gumom vozi dosta oprezno prvih 160km... Navodno se u toj fazi ponasa isto kao i potrosena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...