Čika Dule 152 Napisano Januar 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Oću i ja ;D 1. Zverinjak : br.2 (elipsa) 2. Floyd : br.2 3. Sale019 : br.2(elipsa) 4. PICASOO MZ-okrugla... 5. DUKI - za elipsu 6. KingBG - za elipsu 7. ts-chopper- za krug 8. Shumi : elipsa... 9. Kataran- za elipsu 10. cvejas - za krug 11. MZ RIDER - elipsa 12. Kataklinger-elipsa 13. drumskalisica - elipsa 14. miloshenda - krug 15. Makica - krug 16. MZ-Krug 17. Vujo032 - elipsa 18. Cika Dule - elipsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan br 2 elipsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan drustvo moje napisite mi kako da kupim prisivku puno mi se svidjaju sve al glasam za elipsastu br 2 i kako da se uclanim u asocijaciju mz motora pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema ''hoću i ja prišivku'' ubačena je u ovu da se iste stvari ne bi duplirale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zverinjak : br.2 (elipsa) 2. Floyd : br.2 3. Sale019 : br.2(elipsa) 4. PICASOO MZ-okrugla... 5. DUKI - za elipsu 6. KingBG - za elipsu 7. ts-chopper- za krug 8. Shumi : elipsa... 9. Kataran- za elipsu 10. cvejas - za krug 11. MZ RIDER - elipsa 12. Kataklinger-elipsa 13. drumskalisica - elipsa 14. miloshenda - krug 15. Makica - krug 16. MZ-Krug 17. Vujo032 - elipsa 18. Cika Dule - elipsa 19.tibor- elipsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vecina (demokratski)odlucila da prisivak bude elipsastog oblika... Sta mislite da zatvorimo glasanje i da u narednim danima napravim par varijacija ELIPSASTOG prisivka pa da se odlucimo ili da ostane ovakva (izvorna) varijanta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan nije na odmet vise dezena i ponovno glasanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vecina (demokratski)odlucila da prisivak bude elipsastog oblika... Sta mislite da zatvorimo glasanje i da u narednim danima napravim par varijacija ELIPSASTOG prisivka pa da se odlucimo ili da ostane ovakva (izvorna) varijanta? nije na odmet vise dezena i ponovno glasanje... Mislim da je ljudima dosta glasanja za oblik, a pri tom ne favorizujem elipsasti, nego da Picaso napravi to što predlaže, pa da skratimo razlomak, jer se isti ne implantira pod kožu, nego su to "obični" prišivci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče i ova varijanta treba da se sredi pa ako Picasoo ima vremena za još koju elipsastu varijaciju neka postavi. Par dana ovamo ili onamo ne menja na stvari samo da su svi zadovoljni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan postavi par slicica kad zavrsis.... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 12, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Tema odkljucana do 22.01.2010. Da nije preterano sada izmisljati i dezene?? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni su boje ok,samo da se malo dotera pre izrade. Nego dajte dimenzije,da vidimo koliko ce to da kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka se povede racuna da dimenzije mogu da se uklope na jaknu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 13, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci elipsa, precnik horizontalni 9cm, precnik vertikalni 6cm. je sasvim ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-X :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ej a pitanje jedno! ne vezano za dezen i oblik, ovako ekstra izgleda ali zasto treba da pise sajt BJB-a??? kontam da ima ljudi koji vole mz a ili nisu upoznati sa sajtom ili ili imaju predrasude za isti???? pa kontam ako je pravljen za ljubitelje mz marke mozda je taj detalj suvisan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicno izgleda.... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to svet da ide levo malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ej a pitanje jedno! ne vezano za dezen i oblik, ovako ekstra izgleda ali zasto treba da pise sajt BJB-a??? kontam da ima ljudi koji vole mz a ili nisu upoznati sa sajtom ili ili imaju predrasude za isti???? pa kontam ako je pravljen za ljubitelje mz marke mozda je taj detalj suvisan? MZ Svet jeste BJB pa tu ništa nije višak. A može da se posmatra i da je BJB ''drugi deo'' MZ Svet-a, zavisi iz kod ugla se gleda. A pošto je iz BJB-a i MZ Svet-a nastala Asocijacija onda nije MZ Svet deo Asocijacije već osnivač, čisto da se zna ko tu kome pripada. Po dogovoru rukovodstava odlučeno je da MASS okuplja klubove i organizuje skupove kao i do sada. AMS okuplja i klubove i pojedince, organizuje akcije i nema skupova jer je to na MASS-u i klubovima. Izuzetak je jedino MZ Svet, mi imamo naš skup i krojimo sopstvena pravila potpuno nezavisno od svih. Sem nas, motociklista koji su okupljeni oko proizvođača nema mnogo. Tu je Harley Davidson klub, na Deda Mraz akciji priključili su nam se članovi BMW kluba, možda još po koji mada ne razmišljam baš o tome jer gledam svoja posla. Ljudi iz MZ Svet-a su i poznati i priznati i od strane Asocijacije i od strane ostalih sa Foruma. A i ti ''ostali'' sa Foruma mogu dosta da nauče od nas jer da su tako definisali međusobne odnose ne bi bilo svađa, rasprava, omalovažavanja, pretnji, banovanja, mržnje... a samim tim i predrasuda vezanih za BJB. Svako ko ima predrasude prema BJB-u moraće da veruje u njih ili da ih razbija, kako mu volja. MZ Svet ima samostalnost a članovi ako žele mogu na drugi deo Foruma, mogu da budu aktivisti Asocijacije ali i ne moraju, ovo je naša kuća pa neka svako sebi odredi meru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to svet da ide levo malo Ne uklapa se u celinu ukoliko se pomeri ulevo...prob'o razne kombinacije ali jok-ovako je najskladnije!!Treba ipak voditi racuna na velicinu i na nacin rada-nece ovo biti nalepnica koja je "ostra" vec prisivak koji i da hoce ne moze da da ostrinu stampe kao druga tehnika!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mi pobornici Korela ne volimo ove što slažu tačke u Fotošopu. :D Imam negde po računaru logo u krivama, imam naravno i u bitmapnoj konstrukciji pa ne bi trebalo deformisati slova sabijanjem sa bilo koje strane. Ujedno, i to što kaže Floyd, može da se namesti levo - desno- gore/dole... a po promenljivim veličinama. Što se mene tiče plava boja je ok. I treba da liči na našu zastavu, pa nećemo valjda po tuđoj da radimo u sred Srbije? E sad, nisam baš načisto da li je ta mera plave boje adekvatna. Crna je dominantna pa bi možda nju trebalo maknuti, umesto crne staviti plavu. Okvir kao okvir, može da bude i plav ali ako idemo na boje zastave mnogo mi je nešto crne. Sad ga treba ''ušminkati'' na pravi način, to je ta završna obrada koja mu daje sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak umesto te plave stavio zelenu - onakvu kao sto je na starom MZ - znaku . Ova plava mi bas ne " vuce " na MZ . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 13, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' ono, ja bi' ovo .... Picasoo okvir Narandzast i to je to, monogo filozofije !! Ili jednostavno Mnogo babica kilava deca !! Pocinjem da se nerviram ali STVARNO, samo nesto zanovetanje izmisljanje .... :'( Na kraju sam cu sam za sebe napraviti prisivku Od mene toliko!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Popi pivo Zelen okvir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...